Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2017 Część wszystkim ;) macie może jakies ciekawe pomysły na wieczór panieński ? Moja siostra wychodzi za mąż wiec ja jako światkowa i siostra w jednym chciała bym zorganizować jej wieczór który będzie miała w pamięci na długo. Niestety panna młoda jest bardzo wymagająca i wybredna :/ odpadają wszystkie propozycje imprez w klubie, przejażdżka limuzyną, striptizer czy nawet gadżety związane z wieczorem panieńskim (welon, szarfa i inne tego typu przedmioty ) a przede wszystkim odpada tort w kształcie penisa ! Tak wiec jak widzicie dość sporo tych zastrzeżeń i samej ciężko jest mi cos wymyśleć choć znamy się od zawsze. Może wy macie jakieś pomysły? Cos z podobnych imprez na jakich byłyście albo same chciałybyście miec cos takiego na swoim panieńskim. Dodam jeszcze to ze świadek pana młodego organizuje cały weekend spędzony w męskim gronie i jako siostra widzę pewną zazdrość w oczach mojej siostry. Niestety ja nie mogę sobie pozwolić na tak dlugi okres świętowania, a chodź w pewnym stopniu chciała bym ugasić tą zazdrość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach