Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Czy to zdrada ????

Polecane posty

Gość gość
Jestem kobietą którą mocno dziwi zachowanie innych kobiet oczko.gif umysł ścisły inaczej funkcjonuje poza tym wychowałam się w otoczce mężczyzn oczko.gif x Mnie dziwią różne zachowania bez podziału na płeć :D A w związku z tym, "że wychowana" tym bardziej masz świadomość "tej konkretnej różnicy"

Przeciez nie ma potrzeby oceniać, autorka sama oceniła. Osoba która kieruje się rozumem, uczuciami postąpi zgodnie z sobą, autorka nie wie co się z nią dzieje, czuje się z tym źle więc co może innego nią kierować ?

Mnie dziwią różne zachowania bez podziału na płeć X Nigdzie nie napisałam że tyczy się to TYLKO kobiet ;)

Gość gość
Przeciez nie ma potrzeby oceniać, autorka sama oceniła. Osoba która kieruje się rozumem, uczuciami postąpi zgodnie z sobą, autorka nie wie co się z nią dzieje, czuje się z tym źle więc co może innego nią kierować ? x Myślisz, ze malo wymagająca wagina ukontentowana pocałunkami :D A może :) cytat: ... "Jednakze dzis spotkalam sie z moja dawna miloscia gdyz jestesmy w sferze kolezenskiej. No i... pocalowalismy sie pierwszy raz( bo on nie wiedzial ze ja zakochana bylam wtedy i jak sie poznalizmy moze bylismy na 3 randkach i nic wiecej, pozniej to typowy friendzone)" Pada coś o zakochaniu, dawnej miłości, i że to zakochanie to po uszy i o uświadomieniu, które "naszło" Autorkę po pocałunku, że to nie to czy tam dno i że nie partner na związek ...czyli do konsumpcji mógł potencjalnie nim być :) A później to już tylko wyrzuty sumienia albo coś na ich kształt :)

o uświadomieniu, które "naszło" Autorkę po pocałunku, że to nie to czy tam dno i że nie partner na związek ...czyli do konsumpcji mógł potencjalnie nim być X Sedno ;)

Myślę, że gdyby ten facet z którym się teraz spotykasz, dowiedział się o tym, to miałby Ci to za złe.. Nie wiem sama, czy lepiej jak mu o tym powiesz, czy lepiej jak zachowasz to dla siebie, ale takie zatajenia prędzej czy później najczęściej wychodzą.

Ja pierdzielę, koleżeński seks :D w tym momencie przestałam czytać. Takie właśnie ******ie, gdzie niewiadomo, czy związek, układ, czy jeszcze coś, to do niczego nie prowadzi a facet pewnie bzyka inne na boku jeszcze. Seks się uprawia, kiedy jest miłość i bliskość, bo po takim układzie seks dla sportu siksy młode tylko beczą :D I wielce zawiedzione, że zostawił. Wiadomo, dziurka mu się znudzi, to znajdzie inną

Gość gość
To zakonczyc tą znajomość ?