Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona się mną chyba bawi

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy kobietę - starsza o 6 lat - oboje jesteśmy dojrzali. Ona niby po rozwodzie tym cywilnym,kościelny nadal.wpierw mi gada że nie kocha męża,,mimo ze nadal z nim mieszka,twierdzi że mało zarabia etc.Jawnie ze mną flirtuje,zaczepia,nasze rozmowy to jawny flirt. Z kolei potem mówi że nadal mieszka z mężem, chcą ponownie wziać cywilny,oczekuje jakiegoś wspaniałego pierścionak. mówiac to patrzy mi w oczy i chyba oczekuje reakcji. Czy ona sie mną bawi? Pyta mnie o dziewczyny,zycie prywatne,seksualne O co jej chodzi? Pytanie do dziewczyn.Dodam że ona mi się podoba - wiem że zwiazku z tego nie będzie ale chciałem z nią chociaż raz uprawiać seks. Jestem dojrzały i nie oczekuję łazawych pocieszeń. ale niezobowiazujacy seks z nią jak najbardziej. Tylko pytanie czego ona chce? Możeecie mi pomóc?Jakie są jej motywy?

Gość gość
chyba bawi:) Jak sie jej podobasz a za chwile zmienia zdanie to chyba znudzony milf:) dymaj

Gość gość
6 lat starsza? Olej i wal młodsze ... co ty lubisz matki?

Gość gość
Czego chce ? x Utwierdzić się w przekonaniu, że nadal jest atrakcyjna;) x Jakie są jej motywy ? x Przeceniasz, że jakieś są, poza przejrzeć się w oczach faceta, któremu się podoba :)

Gość zawsze szczery
a nóż widelec pójdzie na to x a NUŻ widelec :-)

tak, tak wiesz doskonale jak poprawnie napisać "nuż widelec" i "naprawdę", do tego jesteś dobra dusza i podzieliłeś się tą cenną wiedzą ze mną ;)

Gość gość
nie chcę z nią być - tylko przespać się z nią:)

Gość gość
Czego chce ? x Utwierdzić się w przekonaniu, że nadal jest atrakcyjnaoczko.gif To na pewno :) Myślę że i bez tego to wie. No nic trudno.

Gość gość
Powiedz jej o co ci chodzi, a nusz widelec pójdzie na to cool.gif Tak prosto z mostu? swoją drogą jestem zdziwiony że jakiś stary milf może nie chcieć młodszego faceta jako kochanka - wydawło mi sie że te starsze są łatwiejsze.

Gość gość
Tak prosto z mostu? swoją drogą jestem zdziwiony że jakiś stary milf może nie chcieć młodszego faceta jako kochanka - wydawło mi sie że te starsze są łatwiejsze. x Aż tak prosto z mostu nie proponuje bo z liścia możesz zarobić w ramach wyprowadzania cię z błędu :D

Gość gość
Wpadl w zachwyt ze moj lekarz to zauwazyl

Gość gość
myślicie że poszłąby na układ z seksem - że jestem tylko młodszym kochankiem pocieszycielem? Gdybym zaproponował seks bez zobowiązań? Mi tm nie zależy na związku z nią -w tagie bagno nie chcę sie pchać.

Gość gość
Ja to bym poszla jakbym byla pod wplywem %

Gość gość
przecież jej nie spiję na siłę:)

Gość gość
poszłaby - o ile fatalnie by jej układało się w małżeństwie a nie chciałaby rzucać męża - lub gdybyś jej naprawdę i szalenie się podobał:) Traktuje cię chyba tylko jako okazję do sportu - uwodzi cię dla jaj by sie dowartościować.Daj sobie spokój.

Gość gość
myślicie że poszłąby na układ z seksem - że jestem tylko młodszym kochankiem pocieszycielem? Gdybym zaproponował seks bez zobowiązań? Mi tm nie zależy na związku z nią -w tagie bagno nie chcę sie pchać. x Sobie jeszcze z 6 razy powtórz, ze młodszym :p a przystojnym przynajmniej bo, że inteligentnym nie, to po literkach widzę :p

Gość gość
Sobie jeszcze z 6 razy powtórz, ze młodszym jezyk.gif a przystojnym przynajmniej bo, że inteligentnym nie, to po literkach widzę jezyk.gif Ale ja naprawdę jestem od niej młodszy - czy przystojny? nie wiem,nie jestem adonisem,ot przecietny facet kóry jedenj sie spodoba innej nie. może jej się po prostu nie podobam jako ewentualny partner do seksu a traktuje mnie tylko jako kumpla - kobiety nawet z kumplami chyba lubią od czasu do czasu poflirtować prawda?:) tak nudów. Sszkoda - chciałem sobie tylko pociupciać bez zobowiązań,na jakaś wielką miłość nie liczyłem bo twardo umiem stąpać po ziemi.

Gość gość
Flirtować zawsze to miła zabawa :) I szalenie mi przykro ;)

wydawło mi sie że te starsze są łatwiejsze x wydawało ci się :classic_cool: czytając twoje wywody odnoszę wrażenie że masę rzeczy ci się tylko wydaje :classic_cool:

Gość gość
no nic zachowam klasę i będę twardy jak skała:) na pewno nie dam sie sprowokować do jakichś głupich numerów - czuję że ona tylko na to czeka:) życie płynie i trzeba iść do przodu

Gość gość
i o to chodzi:) Zdobywca bierze wszystko na klatę pamiętaj:D

Gość gość
Po prostu jest znudzona - nie daj się wpuścić w maliny bo tylko narobisz sobie siary - one tak mają że jak się nudzą to im odwala i bawią się we flirty - mozesz najwyżej pjechać z grubej rury i powiedzieć wprost: O co chodzi? mąż ci nie wystarcza?:)