Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaziakozlowska

NIVEA Invisible Fresh moja opinia

Polecane posty

Nie wiem jak działa na pocenie się ponieważ od dłuższego czasu używam etiaxil i nie mam z tym najmniejszego problemu. Zapaszek tego produktu jest przyjemny, nie nachalny a przy tym świeży. Dokładnie pasujący do marki nivea ;) Dla mnie jest to świetny dezodorant i polecam wszystkim tym, którzy potrzebują czuć się świeżo i nie potrzebują zbyt dużej ochrony przed poceniem ;)

Nie spodziewałam się tak dobrego produktu. Zależało mi na dezodorancie, więc wybrałam akurat ten, ale bez przekonania, bo kiedyś przejechałam się trochę na ich antyperspirancie. Ten pięknie pachnie, stosunkowo szybko schnie, bo miałam już takie, po których miałam dłuuuugi czas \'baseny\' pod pachami i nie mogłam założyć bluzki, na dodatek nieźle się trzyma (jak na dezodorant!). Mnie bardzo przypadł do gustu :)

Super dezodorant, choc mylnie nazywany antyperspirantem przez innych... On nie ma raczej wielu funkci przeciwpotnych, wiec nie ma co nazekac jest to slicznie pachnacy dezodorant, ktory daj****aaardzo dlugie uczucie swiezosci i piekny zapach sie bardzo dlugo utrzymuje!

uzywam go w polaczeniu z uzywanym raz w tygodniu antyperspirantowi Ziaja Bloker i efekty sa boskie :) cena także jest dobra jak za taki dezodorant. polecam jakodezodorant odwiezajacy!!!

A więc zacznę od tego że używam Blokera z Ziaji, więc problem nadmiernego pocenia mam z głowy. Niestety Bloker nie pachnie więc ten brak uzupełniam dezodorantem Nivea. Bardzo mi się podoba ten świeży i od lat niezmienny klasyczny zapach produktów Nivea. Zapach kojarzy mi się z dzieciństwem, jedynym dostępnym kremem na rynku (w pewnych kiepskich czasach) i czystością:D Dezodorant oprócz zapachu doskonale spełnia się również jako antyperspirant. Przez wiele godzin czuć przyjemna świeżość na skórze. Dezodorant jest bardzo delikatny, nie podrażnia skóry nawet tuż po depilacji. Kolejnym plusem jest wydajność produktu. Cena niewielka więc również mi odpowiada, a kiedy trafi się na promocje można kupić go za 7 zł. Niestety inne zapachy dezodorantów Nivea mi nie odpowiadają ijestem wierna temu jednemu Fresh Natural.

kulki czy sztyfty są w porównaniu do tego deo do bani.Jedyny dezodorant (jeszcze moze rexona) który 100 % mnie antyperspiruje. A podkreślam jestem bardzo wymagającą klientką,ponieważ zapach mojego potu nie nalezy do przyjemnych.Po goleniu nawet chwilki nie podrażnia,cudnie pachnie,jest bardzo delikatny. Zrobiłam sobie test i przez 2,5 dnia w 100 % mnie ochraniał przed potem.Przysięgam jak dla mnie Number 1 !

Jest bardzo dobry. Zapewnia mi ochronę na kilka godzin, ładnie pachnie, nie podrażnia po depilacji i jest wydajny. Pomimo tego wszystkiego nie jest dla mnie najlepszy bo nadal szukam tego jedynego...

Dość często używam antyperspirantów z tej firmy, bo mi odpowiadają w każdym względzie. Ma ładny zapach i dodatkowo jest wydajny. Cena przystępna także jestem na tak.

Uwielbiam ten zapach! Czuć go naprawdę całą dobę! Nie ma mowy o zapachu potu. Moja piżamka już nim "przesiąkła" i w nocy czuję ten zapach :) Jest dla mnie jedyny.

Jako jeden z niewielu nie pozostawia białych śladów na bluzkach ( ktoś powie- logiczne, przecież to nie antyperspirant tylko dezodorant), ale miałam takie które zostawiały. Delikatny, piękny zapach.

Chroni, ale zawsze skóra musi być czysta i sucha przed użyciem. Na poprawienie w ciągu dnia, bez uprzedniego przemycia pachy np. chusteczką nawilżającą- u mnie nie chroni.

jestem jak najbardziej na tak,jeśli chodzi o ten dezodorant.Mam wersję o zapachu pomarańczy i jest naprawdę bardzo dobry.Zapobiega nadmiernemu poceniu się,dobrze pielęgnuje skórę pod pachami i jest wydajny.Cena też jest korzystna,więc zachęcam do wypróbowania :)

Gość michalinak224
tak

To jest moje deo od zawsze, a ściślej rzecz ujmując od 2005. Przez te wszystkie lata przez moje ręce przechodziły wszelkie inne deodo, antyperspiry itp specyfiki, i powiem tyle - ten (z małymi wyjątkami - genialna kulka Fenjal) wyprzedza je w przedbiegach. co dla mnie akurat jest istotne - jako chyba jeden na rynku nie ma w składzie paskudnego aluminium. Big plus :)

Jest bardzo skuteczny. Mogę mu bez obaw zaufać. Przeszedł ze mną wiele upałów, imprez, wypraw. Jest o niebo lepszy od - przecież w zamierzeniu mocniejszych - antyperspirantów.

Jest Delikatny. Może i bezpośrednio po depilacji - i tylko wtedy - lekko szczypie, ale ludzie - przecież to w końcu alkohol :) Dla mnie łagodny jak baranek. Uwielbiam jego zapach. Ja akurat należę do osób szukających kosmetyków bezzapachowych, czy to do ciała czy włosów, obojętne. Ten wszakże posiada `biały` zapach - `niveowy` :) - ale szczęściem nie pragnie dominować swoimi nutami żadnych innych obszarów poza pachą.