Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariyła

Sprzęt na wyjazd rowerowy

Polecane posty

Gość dariyła

Jedziemy ze znajomymi niedługo na wyprawę rowerową pod namiot, czy ktoś wie gdzie w necie mogę zamówić dobry sprzęt na taki wyjazd? :) namiot mam, chodzi o m. in sakwy na rower, śpiwór, jakieś akcesoria. Znalazłam póki co fajną niedużą sakwę taką https://www.domenasportowa.pl/product-pol-182336-Sakwa-rowerowa-New-Looxs-Ella-Lilly.html , ale czy nie będzie za mała? czy wystarczy na 2 dniowy wyjazd?

Gość ilonaho
Ja zawsze zabieram namiot, sawkę, spiwór i wiadomo jedzenie, picie, coś ciepłego do ubrania w razie czego + coś mocniejszego do picia :D w tym e-sklepie Domena Sportowa kupiłyśmy kiedyś z siostrą namiot 2 osobowy i do tej pory mamy :) pochodź po sklepach za takim sprzętem, w tym e-sklepie jest w sumie dużo sprzętu, który się nada.

Gość justaplk
Dobrze mówisz kojarzę ten sklep Domena Sportowa bo mój narzeczony kupował tam jakiś czas temu właśnie rower miejski. Także z tego co widzę to jakościowo jest świetny mój facet bardzo sobie chwali. Ja jakos nie przepadam za jazdą na rowerze także nawet nie mam ale będe odzież do biegania też zamawiała tam

Gość gość
Jeśli chodzi o dobry sklep rowerowy, to ja ze swojej strony zdecydowanie polecam http://wolbarex.pl/ . Zakupiłam tam swój rower Arkusa i na takie wyprawy jest idealny.

Gość Kasialo
Ja jadę z moim chłopakiem i naszymi przyjaciółmi w licpu tez na tak wyjazd :) sprzętu jeszcze do końca nie mam, jakiś dobry namiot muszę kupić jeszcze, te ze z tego sklepu Domenasportowa.pl są na pewno dobre? bo widzę, że tanie są a nie chcę wydawać duzo pieniedzy na to

Gość Lissah
Ja wszystko, łącznie z kurtką wiatrówką, kupiłam na www.regatta.pl Teraz chyba nwet jest wyprzedaz takich rzeczy jak karimaty i śpiwory. Mój był z 300 na 160 przecenionym, a jakościowo jest bardzo fajny.

Gość dariyla
Jedziemy w okolice Międzyzroji, mamy upatrzone takie miejsce pod laskiem, już kiedyś tam byliśmy :) zakupiłam już potrzebny sprzęt z domenasportowa.pl, dziękuję za pomoc

Gość aurelia_t
Dzięki za namiary na sklep domena sportowa, kupiłam z chłopakiem wczoraj namiot tam i jedziemy w przyszłym tygodniu na wspólny biwak 2 dniowy :)

Gość Malka436
A jakiś dobry namiot z tego sklepu 2 osobowy polecicie? bo mają duży wybór a teraz sporo promocji i nie wiem na który się zdecydować, jestem w ogóle zielona w tym temacie.