Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćangel

Zapraszam

Polecane posty

Gość gośćangel
Każda kobieta jest na swój sposób ciekawa i wyrazista. Każda jest inna. Czego więc zazdrościć?

Gość gośćangel
Hmmm... Wszystkie pytania, na które bałam odpowiedzieć odpowiedziałam ;) Reszta widocznie ma pozostać bez odpowiedzi ;)

Gość gośćangel
*miałam odpowiedzieć

Gość gość
Specjalnie moją ciekawską naturę poniewierasz 😭 Jeszcze dzięki tobie nauczę się cierpliwości ;)

Gość gośćangel
Spadam powyginać śmiało ciało ;) więc do napisania mój anonimowy rozmówco ;)

Gość gość
Udanej zabawy z takim razie ci życzę :classic_cool: I znowu tyle pytań mam 😭

Gość gośćangel
A dziękuję, miło z Twojej strony, zawsze bawię się dobrze ;) Tobie życzę udanej niedzieli ;)

Gość gość
Dobry wieczór Angel U ciebie też tak słońce dawało czadu? :classic_cool: Prawie cały dzień spędziłem w wodzie i tak sobie myślałem o tobie :p Czy udałoby mi się nauczyć cię pływać :p :classic_cool:

Gość gość
Angel, bo tęsknię :(

Gość gość
Kiedy słyszę " bryyy", od razu wiem że cała ta Angel to stara wyjadaczka pod nowym nickiem. Znajomość slangu f8 na szóstkę;)

Gość gość
Zaglądam i pusto 😭

Gość gość
Japiertole :D Dzisiaj na firmę w której pracuję wszedł kurier i powiedział bryyy :D :classic_cool: ciekawe jaki ma nick na kafe :D :D :D a może to była angel :D :D :classic_cool: Logika niektórych tutejszych egzemplarzy powala

Gość gośćangel
Witam, witam :) Oj tak, słoneczko wczoraj dopieściło mnie dokładnie. Woda to nie jest mój żywioł. W takiej sięgającej do kolan raczej nie da się popływać, a do głębszej nie wchodzę, więc już o tym nie myśl ;) X dziś ha ha ha :D bo ja lubię od czasu do czasu sprawdzić, kto z mojego otoczenia bywa na kafeterii. Wchodzę, rzucam takie bryyy i wszystko już wiadomo :D

Gość gość
Cześć aniele :) Pewnie ciężki poniedziałek za tobą. Teraz będę rozmyślał nad widokiem dopieszczonego przez słońce ciała :classic_cool: 😭 Są na nim miejsca do których nie dociera? :p

Gość gośćangel
Jeden z cięższych :) Zamiast rozmyślać porozglądaj się dookoła i podziwiaj. O tej porze roku oczopląsu można dostać ;) Słońca nie wpuszczam wszędzie, ale tylko dlatego, że podoba mi się biały ślad po dolnej części stroju ;)

Gość gość
Kiedyś przez ciebie poskręca mnie z ciekawości :D A wtedy będziesz musiała przyjść i naprostować :classic_cool:

Gość gość
Aniołku uśmiech ode mnie na dzień dobry :)

Gość gośćangel
Jak miło :) lubię łapać uśmiechy, są lepsze niż kawa z rana. Do Ciebie też ode mnie frunie :) X Pracuj nad sobą, bo kiedyś ciekawość faktycznie wyprowadzi Cię na manowce :D Dzień dobry :)

Gość gość
Jak czytam gdy ten pajac pisze 'aniolku' to na rzyg się zbiera:DKurwa nie ma na erotycznym aniolkow kretyni;) I nauka dla gościa, zawsze ale to zawsze pisze się zwroty grzecznosciowe 'Tobie' 'Ciebie' 'Wam'itp. z dużej litery. Pisanie z malej oznacza brak szacunku dla osoby do ktorej się zwracasz.Moze i angel to stara kurfa tego forum ale nawet do kurfy pisze się z dużej litery. Zapamietaj cieciu na nastepny raz.

Gość gość
Spiertalaj stąd c***owata stara kurfo :) ale już :)

Gość gość
Witamy w świecie hipokryzji, w którym szacunek do drugiego człowieka mierzy się wielkością liter :o Aniele ;) udanego dnia ci życzę :)

Gość gość
Spiertalaj zakłamana suko z tego tematu na swój dzifko :) nie rozwalisz tego.

Gość gość
Nic dodać nic ująć... aniele pozdrawiam :)

Gość gość
Hipokryzja wali od was. Wszystkich was uczyli ze zwroty grzecznosciowe piszemy z duzej litery. Zabolalo ale tak jest. Zwracając sie z malej okazujemy pogardę i brak szacunku. Nieuki piertolone.

Gość gość
"W szkole podstawowej, pani od języka polskiego uczyła nas pisać listy. Pamiętam jak dziś, kiedy powtarzała kilkakrotnie, że w listach „Ciebie”, „Ci”, „Tobie”, „Wam”, „Was”, „Waszej”, piszemy wielką literą, ponieważ są to zwroty grzecznościowe i pisanie ich w ten sposób, ma wyrazić nasz szacunek dla adresata" Vo prawda to prawda. Dziecko to wie nawet.

Gość gość
Pluj się ile chcesz a ja i tak będę wolał towarzystwo prostych ludzi, czy analfabety, który jest dobrym człowiekiem od wykształconej p***y

Gość gość
To są niezobowiazujace pogawedki i nie trzeba z duzej litery jak w listach czy pismach urzedowych. Zwracamy sie do siebie na "ty" ,jak do znajomych. Nie jest potrzebne utrzymanie oficjalnego tonu ani s p ecjalne okazywanie szacunku przez duza litere.

Gość gość
Nie pamiętam co mówiła mi pani od języka polskiego, ani czego mnie uczyła,nie znam się na ortografii interpunkcji, robię błędy jestem nieukiem i analfabetą. Ale w przeciwieństwie do pani z godziny 8:11 nigdy w życiu nie obrzuciłem wyzwiskami, obelgami czy oszczerstwami żadnego człowieka bez względu na to kim jest co robi itd. Angel co się stało, że tak wcześnie? :D Myślałem, że będę pierwszy z kawą :classic_cool: Nie ja zostawiłem ci uśmiech rano, ale skoro je wolisz, to co rano będą na ciebie czekać :) :)

Gość gość
I nie widać mojego postu :o