Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mezczyzni zdradzają dlatego ja

Polecane posty

Gość gość

nie zamierzam być nikim w związku chyba, że kimś mega ciekawym i bogatym, wtedy tak. Nie zdradzają tylko biedni, brzydcy i nieudaczniki. Każdy inny chlop zawsze szuka p***y do w********** im mlodsza tym lepsza.

Gość gość
Najpierw piszesz,ze wszyscy mezczyzni zdradzaja i,ze bedziesz sama,a pozniej dodajesz,ze mozesz byc z ciekawym i bogatym.A ty myslisz,ze akurat bogaty nie zdradzi cie?Facet z taka kasa to moze miec kobiet na peczki.Tak w ogole,leki na schizofrenie juz wziete?

Gość gość
napisalam, że kazdy zdradza a biedny, który nie ma powodzenia jak juz bedzie mial chetna to zdradzi bez chwili namyslu a bogaty ma wiecej pokus bo moze miec wlasnie prawie kazda, zdrade sie czuje, kobiet acuzje takie rzezcy oczywiscie jakbym wiedziala o tym to bym rzucila go i nawet kasa by nie pomogla a tak przynajmniej jestem doceniana finansowo troche jak k***a ale prawda jest taka, ze jak sie laska przepsi z facetem to on ja nzawie k***a a jak bedzie chciala za to pieniedzy te zja tak nazwie, jaki wniosek? Lepiej brac bogatych niz golodupcow , ktorzy sa z Tb tylko dlatego bo inna go nie chce a chetnie by p******** inna d**e.

Gość gość
Kobieto, nie uogólniaj. Wszyscy czyli ci, których znasz. Założenia ograniczają.