Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za późno na dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Od 6 miesiecy prób,niestety nic.Od czego zacząć rozwiązanie problemu?Nie stać mnie na prywatne wizyty w klinikach.

Gość gość
Nie chce być niegrzeczna Ale jak nie stać Cię na wizyty w klinice to jak jest Cię stać na utrzymanie dziecka?

Gość gość
Nie stać mnie na te wszystkie badania.Wiem,ze to idzie w tysiące. Można przeprowadzic badania na NFZ?

Gość gość
Nie wiem od czego zacząć. Od lekarza rodzinnego, który dalej poprowadzi?

Gość gość
gość dziś nie chcesz być a jesteś ! więc jak? co z tobą albo jestem kulturalna albo wścibska i prostaczka! Od kiedy to trzeba mieć miliony na kocie żeby mieć potomstwo ? To w tych czasach miłość opiekuńczośc i średnia krajowa jako dochód to za mało na posiadanie potomstwa ??? uderzyłas głowką o krawężnik dziś? czy twoim priorytetem jest case od LV????

Gość gość
Nie,po prostu nie mogę zajść w ciążę. Tu nie ma żadnej filozofii.

Gość gość
Trzeba mieć na tyle aby dziecko utrzymać. Dziecko przecież nie pójdzie do pracy i nie zarobi na siebie Nie stać kogoś na dziecko to przykro mi ale musi zrobić wszystko aby stać go bylo na utrzymanie kolejnego członka rodziny. Nie m

Gość gość
13:04 A kto tu pisał o milionach?

Gość gość
Czy mozna się starać o leczenie z funduszu?Jeśli ktoś ma info o proszę o odpowiedź.Reszta dyskusji typu:nie stać Cię na dziecko,mnie nie interesuje.Jestem zwykła pracująca kobieta. Nie szukam problemu, tylko rady.

Gość gość
Z tego co wiem. To: Aby byłop przez fundusz, to przynajmniej 12 miesięcy musicie sie starać o dziecko i musi nic z tego nie wychodzić - co potwierdza lekarz ginekolog, że od 12 miesiecy zgłaszacie taki problem. Potem musicie się badać, leczyć (już nie wiem jaki okres) - również prełna dokumentacja medyczna, a nie takie wierzenie na słowo a potem można uderzac w refundacje. Dawno temu tak było,. A najlepiej teraz spytać swojego lekarza, czasy się zmieniają, A jak nie da rady, to prywatnie, nie wiem ile teraz to wynosi. Pewnie dużo, ale nie aż tak, żeby nie dało rady.

Gość gość
zrecie tabletki antykoncepcyjne Cale lata jak potluczone a potem sa problemy.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź

Gość gość
Ja mam podobny problem. Nie mogę zajść w ciążę i uważam, że to niesprawiedliwe, że inni mogą mieć po kilkoro dzieci. Mnie stać na to, żeby wychować, wykształcić i zapewnić dziecku wszystko co najlepsze. Niestety brak tego dzidziusia.

Gość gość
W jakim wieku jesteście?