Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strój kąpielowy na duży biust

Polecane posty

Gość gość

Po ciąży zostało mi sporo nadprogramowych kg, szczególnie dostało się mojemu biustowi, aktualnie nosze rozmiar 80M. Czy wiecie może gdzie dostanę strój kąpielowy, który w biuście będzie ok, a nie będzie wisiał na dole? Chodzi mi oczywiście o jednoczęściowy. Najlepiej jakby miał z tyłu na wysokości biustu zapięcie jak w staniku i w miarę regulowane ramiona. Nie chcę się całe lato kisić w ciuchach nad wodą, a też nie chce żeby mi cycki dyndały koło pępka.

Gość gość
A dlaczego koniecznie jednoczęściowy? Wiem, że figura w jednoczęściowym lepiej wygląda, ale czy musisz się tak przejmować opinia innych? Popatrz na facetów. Większość ma wielkie, owłosione brzuchy i wcale nie krępuje się z wywalaniem innych, często na ulicy. Strój dwuczęściowy łatwiej jest skompletować, bo np. w decathlonie osobno kupuje się majtki i stanik, wtedy możesz mieć duże różnice między częściami. W zeszłym roku kupowałam strój w gatta. Mieli dość duży wybór, bo ja mam odwrotnie niz ty - mała góra, duży dół i babka bez problemu mi dobrała. Widzę na ich stronie internetowej, że jednoczęściowe tez maja. Musiałabyś sie wybrać do ich sklepu i przymierzać.

Gość gość
Swietne tanie stroje jednoczesciowe ma kik, bronprix z gory sukienka mini, pod spodem majtki+siatka i ladny biustonosz.

Gość gość
J4ednoczęściowy nie trzyma cycków.Proponuje abyś szukała stanika ,który uwidoczni biust.

Gość gość
Ja mam rozmiar 80D i mam dwuczęściowy z triumpha.cudowny, doskonale trzyma, mam go drugi rok, a często pływam.

Gość gość
Poszukaj sobie takiego polskiego producenta Dalia. Maja fajne biustonosze i stroje na takie przypadki :)

Gość gość
Wlaśnie wole jednoczęściowy bo pozostał mi wiszący brzuch, dosłownie zwisa mi skóra i wolę to schować... Wiem, że jednoczęsciowe nie trzymaja ale widzialam takie, ze o góry jest jakby wszysty stanik i ma zapiecie plus regulacja ramion. Tylko wlasnie jak bym wziela XL to bedzie na dole ok a w cyckach za mały, a jak wezme zeby był w cyckach dobry to znowóż na dole bedzie wisiał. Ja tam się opinią nie przejmuję ale będe w jednoczęściowym się lepiej czuła. Poza tym tez chcialabym zaczac chodzic na basen a w dwuczesciowym na kryty to dla mnie wiocha.