Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te, które tu siedzą są albo korposzczurami albo u teściów na górze

Polecane posty

Gość gość

Czasami wchodzę na to forum. Ciężko tu nie trafić chociaż raz, kiedy jest się w ciąży lub ma się dziecko. Wystarczy wpisać przeziębienie u dziecka, katar, w co ubrać, co jeść w ciąży i dopisać opinie, forum i wyświetla się wiadomo co. U mnie w okolicy nie widzę takich matek jak Wy kafeterianki. Idealne i pachnące. Krytykujące wszystko dookoła. Macie ukochane dzieci plus korpo pracę cudownego męża. Jeżeli człowiek jest szczęśliwy to chyba udziela konkretnych rad a nie krytykuje wszystko po kolei. A może po prostu pracę macie przeciętną, dziecko was denerwuje a mąż spuszcza się gdzie indziej?

Gość gość
To samo można zarzucić tobie - normalne, zadowolone kobiety nie zakładają takich tematów. I nie, nie zaliczam sie do żadnych z tych kategorii.

Gość gość
Wpis powyżej jeżeli ty nie zaliczasz się do tej grupy co autorka wymieniła to może i autorka też do niej nie należy? Tępa dzida. A co do autorki temat z d**y.

Gość gość
Ani nie jestem korposzczurem, ani nie siedzę z tesciami/rodzicami

Gość gość
a krytykujesz non stop? bo jak nie to temat nie dotyczy ciebie kwoko

Gość gość
Kwoko? Jak wyjrzysz przez okno, to może jakaś zobaczysz przed swoim domem

Gość korpomama
a ja pracuje w tym znienawidzonym przez was korpo :) Nikogo nie wyzywam, nie wyśmiewam za to od autorki dostałam kubeł pomyj na start za to, że pracuję gdzie pracuję. Super autorko ty za to wcale nie poleciałaś chamstwem i złośliwością w tym momencie :) Więcej pogody ducha ci życzę, bo strasznie jesteś zgorzkniała i jadowita...

Gość gość
korpomama wyjątek potwierdza regułę.