Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Podobają mi się 2 osoby równocześnie, jak się zdecydować?

Polecane posty

Trójkąt odpada. Zarywa do mnie kolega, który mi się podoba i jednocześnie ja zarywam do koleżanki, która podoba mi się od dawna, ale dopiero teraz odważyłam się jej to uświadomić. Najchętniej byłabym w 2 związkach.

Gość gość
Jesteś dziewczyną podoba Ci się dziewczyna, ale również chłopak. Często tutaj piszesz, że masz depresje. Czyli masz ta depresje bo boisz się ujawnic ze jesteś lesbijką.??

Gość gość
Ja Ci powiem tyle ty powinnaś się związać z Przemkiem pasowalibyście do siebie idealnie ty jesteś jego damskim odpowiednikiem. On powinien za Tobą szaleć, a nie za tą Agnieszką.

1. Nie mam depresji, nigdzie ani słowem o tym nie wspomniałam. 2. Jak mogę być lesbijką, skoro podoba mi się również facet? Pomyśl trochę. 3. Nie mam kompleksów z powodu mojej orientacji, większość moich znajomych wie, że jestem bi i nigdy nie byłam przez to wyśmiewana czy poniżana.

Gość gość
A skąd masz pewność, że ta koleżanka też jest lesbijką? Może powinnaś spróbować z tym kolegą być może dzięki temu otworzysz się trochę na świat będziesz miała wsparcie w tym chłopaku. Nie będziesz sama.

Gość gość
Ale ty nie uprawiasz seksu więc jak to jest z twoim bi? Jesteś aseksualną biromantyczką?

Właśnie koleżanka jest hetero i nie może się przemóc. A ten facet właśnie ma depresję i ma za sobą 2 próby samobójcze, więc obawiam się, że to mógłby być toksyczny związek.

Gość gość
Skoro nie masz depresji to czemu kilka razy w miesiącu piszesz tutaj, że masz załamania i myśli samobójcze?Przecież można powiedzieć że jesteś lesbijka skoro podobają Ci się dziewczyny, jak ktoś będzie Cie widział jak się całujecie to nie pomyśli o tym ze jesteś bi tylko, ze lesbijką. Jesteś bi czyli jednocześnie homo i hetero. Skoro ta laska Cię kręci zwiąż się z nią spróbuj.

Gość gość
Czyli 0 szans, ani na jedno, ani na drugie.

15:09, to raczej zwykłe doły, a nie depresja. Np. teraz czuję się normalnie, żadnego smutku. Chyba po prostu za bardzo dramatyzuję i wyolbrzymiam.

Gość gość
Skoro on taki depresyjny to w ogóle nie rób mu nadziejii i nie wiąż się z nim. A jak ten chłopak wygląda jest przystojny? Jaki ma styl ubierania? Jest zamożny?

Gość gość
Kochana gdzie ty znajdujesz ludzi po próbach samobójczych? Ja bym chciała kogoś takiego poznać, ale niestety nikogo takiego w moim otoczeniu nie ma :(

Znam 3 takie osoby osobiście, po co ci takie znać? Nie lepiej otaczać się pozytywnymi osobami?

Gość gość
ale ja chciałabym takie osobie pomóc. Może podaj mi lin na facebook tego Twojego kolegi. Gdzie ty tych ludzi znajdujesz. I co studiujesz, że w taki kręgu się obracasz??

Gość gość
Nie myślałaś nad związkiem z Przemkiem (prawikiem)?

15:39, to moje prywatne życie, chyba trochę się rozpędziłaś. Zamierzasz mnie śledzić?

Gość gość
Chyba to jaki kierunek studiów studiujesz możesz zdradzić nikt Cię po tym nie namierzy. Ja studiuje weterynarię. A skoro nie chcesz podać linka do facebooka kolegi to trudno. Ale czytając po twoich wpisach pewnie studiujesz filozofie lub socjologię

Hahah, filozofię? Czemu niby? To chyba ostatnia rzecz, jaką chciałabym studiować.

Gość gość
To co studiujesz?

Gość gość
O fajnie, moja kuzynka też to studiowała.

Gość gość
Tosz ty już jesteś śledzona przez całą kafeterie :P

Gość gość
O f**k Germanistykę. Nienawidzę języka niemieckiego 9 lat spędziłam w tym strasznym karaju. I niestety znam ten język biegle. Zawsze marzyłam żeby mieszkać w Australii lub w Meksyku, a nawet Turcji .

Gość gość
Od zawsze wszyscy chwalą moje pełne usta i zgrabne nogi. Padło już wiele tekstów na podryw, które wychwalały te części ciała. Niejeden raz ktoś mówi jak ja cudownie wyglądam (przesadzone i to gruuubo) i jakie mam chude nóżki i pełne malinowe usteczka. Jaki więc problem? JESTEM FACETEM. Już dwa razy w życiu miałem chorą akcję z tym związaną. Raz podrywał mnie chłopak mojej siostry, który proponował mi "szybki numerek" bez wiedzy siostry. Drugi raz był zdecydowanie bardziej... dziwny? Jakiś projektant zaproponował mi, abym w spódniczce i szpilkach zareklamował jego najnowsze rajstopy (były niewidoczne, a na kolanach i łydkach były takie czarne rysunki imitujące rozległe rany). Zdjęcie moich nóg miałoby być na okładce rajstop (jestem ciekawy, kto to w ogóle kupi). Chcę przytyć lub przynajmniej mieć szersze łydki, ale zwiększenie posiłków nie daje oczekiwanych efektów. Siostra powiedziała mi ostatnio, że biodra mi się ładnie zaokrągliły

16:06, ty też. Inwigilacja jest wszędzie. Nigdy nie można mieć pewności, czy osoba, która siedzi po drugiej stronie ekranu nie jest hakerem.