Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca dorywcza w mcdonalds

Polecane posty

Gość gość

chce podjac pierwsza prace ,myslalem o macu , troche sie stresuje bo pierwsza praca ,czy ktos pracuje ? dałby jakąś radę czy coś ?

Gość gość
Jak będą Cię tam opieprzać to nie bierz tego do siebie każdy tam tak ma. I spinaj dupę i rób tam wszystko szybko ale dobrze. Po tygodniu się wprawisz.

Gość gość
Dasz radę ja należę do osób flegmatycznych, a dałam radę. Pierwsze dni były dla mnie piekłem chciałam się zwolnić, ale później się przyzwyczaiłam i nawet awansowałam. Ja miałam trudniej bo jestem bardzo nieśmiała zarazem flegmatyczna. Śmiali ludzie bez problemu się tam odnajdują

Gość gość
właśnie tez jestem powolny i obawiam się tego piekła na początku

Gość gość
Przyzwyczaisz się, nie przerażaj się początkiem. Póżniej dzięki takiemu doświadczeniu w przyszłości będzie Ci łatwiej

Gość gość
a na początku odrazu się idzie na kuchnię czy na zmywak czy jak to wog wygląda ?

Gość gość
zależy w części od kierownictwa i od tego co miałeś na szkoleniu. Moja koleżanka smażyła non stop frytki i mopowała podłogę, sprzątała resztki, opróżniała kosze, uzupełniała słomki. Kazali jej te frytki ciągle smażyć bo jedyna miała z tego szkolenie. I cała zmianę smażyła. Dużo od ludzi to zależy co będziesz robić. w każdym maku to wygląda inaczej