Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam seksu, bo jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

Ważę 61 kg przy 161cm

Gość gość Bronek
to schudnij

Gość gość
O ja piertole a ja przy 173 marudze ze waze 59 :D

Gość gość
Kurduple mają gorzej

Gość gość
buahahahaha , ja mam 44 lata, nie jestem jakaś ładna, nie stroję sie i nie maluję, ważę 68 kg przy wzroście 160 cm i mam młodszego o 9 lat kochanka. I to nie desperata, ale faceta, który bez starania ma chętne panny, a mimo to 2 lata się starał o mnie

Gość gość
masz 44 lata i do tej pory nikt na stale cie nie zechciał. jestes im tylko do ********* no masz sie czym chwalic :D

Gość gość
Nie masz nawet nadwagi... To chyba nie tu problem xd może morda brzydka

Gość gość
masz 44 lata i do tej pory nikt na stale cie nie zechciał. jestes im tylko do ********* no masz sie czym chwalic smiech.gif och och wróżka sie trafiła. Nie dziecko, jestem wdową, pierwszy maż w wieku 38 lat zginał w wypadku motocyklowym. po nim miałam jeszcze jednego kochasia 12 lat młodszego, do tej pory chce do mnie wrócić...I nie chwalę się, mnie też dziwi ze nigdy nie szukałam młodszego a trafiają mi sie tacy co chca sie na stałe wiążać

Gość prawi 114
ale bzdury opowiadasz 61 kg na pewno nie skreśla cie w łózku dużo gorzej jakbyś ważyła 75 kg .. Wtedy poszłabyś w odstawkę

Gość gość
Wszystko zależy od proporcji. Wysoka kobieta (173 i więcej), która ma ładnie masę rozłożoną i ponad 70 może ważyć i wyglądać dobrze. Jak sie ma 160 cm to już bardzo przysadziście i ciężko sie wygląda powyżej 60 kg.. wszystko kwestia proporcji

Gość gość
A ty debilu jesteś w odstawce i nigdy z niej nie wyjdziesz. Jak baba jest głupia, to wmawia sobie, że przez swoją wagę chłopa znaleźć nie może, a jak jest mądra, to szuka, zamiast marudzić :).

Gość gość
Hej ja mam 183 i ważę 80-85 i uprawiam sex wiec nie wiem w czym problem dla mnie jesteś chudzina..