Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie bardzo spokojni na dłuższą metę ( po 30 np.) zostają bezdomnymi

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o osoby całkowicie proceduralne które nie potrafią wykonywac innych czynnosci niż muszą, i bardzo często przez to nie znajdują stałej pracy bo zawsze jest kto ich "ubiegnie" a procedury nawet w pracy w urzędzie który wydawałoby sie powinen byc idealny pod tym względem są tylko w statucie i nawet tu wszystko załatwienia np. ze stażem czy umową o pracę, to żmudne "lewe" rozmowy z osobami decydujjącymi ja bym to nazwał zwykłym lizusostwem i próbą zapamiętania siebie. To jest w PL chore tak naprawde procedury są łamane wszędzie, ale też musicie zrozumiec ze jest grupa ludzi która ich przestrzega i na tym w dłuższym okresie czasu strasznie traci!

Gość gość w kość
yyyyyy, co?

Gość gość
My też strasznie tracimy czytając takie bezsensowne, nieskładne wywody.

Gość gość
Ale to prawda nawet rodzice. takich lufzi w końcu się wk...ją że ani towarzysza życia ani prawka ani stałej pracy bo akurat studia to każdy zrobi to jest najłatwiejsza sprawa

Gość gość
Ale to prawda nawet rodzice. takich lufzi w końcu się wk...ją że ani towarzysza życia ani prawka ani stałej pracy bo akurat studia to każdy zrobi to jest najłatwiejsza sprawa

Gość gość
Odczucia autorki tematu są całkowicie normalne i naturalne. Sam jestem takim 30-letnim bezrobotnym, mieszkającym u babci, i zagrożonym bezdomnością (bo babcia na wykończeniu). Ale co mi pozostaje poza spokojem ? Jeżeli zacznę reagować impulsywnie, gwałtownie, to zamiast na ulicy, skończę w więzieniu albo w szpitalu psychiatrycznym. Ludziom takim jak ja, pozostaje na końcu tylko zachowywać zimną krew.