Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja

Polecane posty

Gość gość

Hej czy do depilacji całych nóg zaliczają się uda ?????

Gość gość
A czy uda zaliczają się do nóg ?

Gość gość
Haha możliwe =)

Gość gość
Czy całe nogi, to też uda? ha ha ha

Gość prawi 114
nóg sie nie depiluje

Gość gość
fakt nóg się nie depiluje. sexi są włosy jak u małpy na nogach...

Gość gość
Moim zdaniem depilacja laserowa to jeden z najskuteczniejszych zabiegów. Jestem po kilku sesjach laser w Vici Clinic w Krakowie i mam już totalny spokój z depilacją domowymi sposobami.

Gość gość
Jasne, jeśli masz mocne owłosienie, to warto depilować również uda. Ja depiluję całe nogi depilatorem Panasonica. Jestem brunetką i włosy bardzo szybko mi odrastają, więc depilacja wydaje się rozsądniejszym rozwiązaniem niż używanie golarki.

Gość gość
Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej).

Gość Annoutka
Polecam wybrać się do naprawdę dobrego salonu kosmetycznego. Ja chodzę do Vici Clinic. Depilują szybko, bezboleśnie, a co najważniejsze skutecznie. Byłam w szoku jak szybko włoski zniknęły. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nic nie boli :D

Gość LejdiPanda
Byłam na depilacji laserowej w Vici Clinic w Krakowie. Zabiegi robiła mi przemiła pani Kasia. Na pierwszy zabieg dostałam 50% zniżki. Efekt był widoczny bardzo szybko. Obecnie jestem po trzech zabiegach i jestem bardzo zadowolona.

Gość Katarzyna777
Na depilację laserową chodziłam do Vici Clinic w Krakowie, do przemiłej pani Gosi. Dysponują oni profesjonalnym laserem Light Sheer Duet. Zabiegi były praktycznie bezbolesne. Fajnie, że na pierwszy zabieg dostajemy rabat 50%. Dzięki temu możemy wypróbować laser na różnych partiach ciała.

Gość Kejtii2876
Bałam się bólu przy depilacji laserowej ale nic nie bolało! Zabiegi robiłam w Vici Clinic w Krakowie, pachy i bikini zrobione mega profesjonalnie, żaden włosek nie odrasta. Bardzo jestem zadowolona z zabiegów.

Gość Polina1990
Depilacja laserowa to najlepsze co mnie spotkało :) Już nie muszę codzienie pod prysznicem marnować czasu na golenie całego ciała. Zdecydowałam się na zabiegi depilcji lasowej laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie i to była świetna decyzja. Nie bolało :)

Gość AnnaKarenina90
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic w Krakowie na ul. Św. Sebastiana. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi wykonywane są za pomocą lasera Light Sheer Duet, dzięki czemu są praktycznie bezbolesne.

Gość miseczka34
Depilacja laserowa jest bardzo wygodna. Nie ma znaczenia jaka pora roku - nie muszę o nic się martwić :) Byłam w Vici Clinic w Krakowie i zdecydowałam się na pachy oraz łydki. Kilka zabiegów i z głowy.

Gość Niksu
Też korzystam z depilacji laserowej. Byłam na depilacji okolic bikini w klinice Estetica. Teraz zastanawiam się nad pachami. Myślicie że warto ?

Gość Ferlena
Jak sobie depilujecie wargi sromowe to się nie wstydzicie że kosmetyczka wam tam zagląda ?

Gość Patrycja

Jak chodzi o depilację laserową to jak najbardziej polecam. Ja robiłam i w ogóle włoski nie odrastają. Zabieg nic nie boli ,a efekt utrzymuje się przez kilka mś. Ja robiłam w bardzo fajnej klinice i warta polecenia Art Derma Clinic w Rzeszowie