Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK! Czy muzułmanie celowo trują Polaków kebabem?

Polecane posty

Gość gość

TV Grot zrobił specjalny film o kebabach w Polsce, z którego wynika, że muzułmanie celowo trują Polaków kebabem. Czy to może być prawda? SZOK! Czy muzułmanie celowo trują Polaków kebabem? (Video) Zobacz także: Czym różni się wyborca PiS od wyborcy PO? Ten artykuł rozwieje Twoje wątpliwości! Czym różni się wyborca PiS od wyborcy PO? Ten... 7 sanktuariów układa się w jedną linię. Czy to miecz św. Michała Archanioła? 7 sanktuariów układa się w jedną linię. Czy to miecz... Autor filmu sugeruje, że budki z kebabem służą do walki z innowiercami. Kebab to potrawa arabska. Odmian kebabu jest około dwadzieścia. W Polsce najbardziej popularna odmiana to obracające się pieczone mięso. Ich właściciele to głównie wyznawcy Islamu. Mają używać sztuczne mięso lub różową pulpę czy sosy o toksycznych składnikach. W imię walki z nie islamistami, podobno wrzucają do kebaba: paznokcie, włosy łonowe, kał, mocz, ślinę, bakterie coli, czerwonkę, pierwotniaki, grzyby, wirusy, i inne odpady. Autor podkreśla, że to nie jest reguła, ponieważ zdarzają się porządni muzułmanie - czytamy na stronie tejemnice.robertbrzoza.pl Czy to może być prawda? Wszyscy doskonale wiemy, że w tej chwili mamy do czynienia z celową inwazją islamu na świecie. Bardzo dobrze idzie im w europie, którą praktycznie opanowali. Niedługo poza granicami Polski będziemy mieli do czynienia z kalifatami. Tylko czy muzułmanie mogliby posunąć się do takiej podłości i celowo poprzez kebab truć Polaków? Wszyscy wiemy, że islam do zbrodnicza doktryna polityczna dla której cel uświęca środki. Nie ważne jak, nie ważne czym, ale cel ma zostać osiągnięty. Tak mówi Koran - zabijajcie niewiernych. Każdym możliwym sposobem. Jak doskonale wiemy Polacy są ogromnymi fanami kebabów. Dlatego zalecamy szczególną kontrolę nad tymi przybytkami, żeby potem nie było zdziwienia.

Gość gość
a ja widzę jak idioci chodzą ochoczo do kebabów :p

Gość gość
Mój znajomy ciężko się zatruł będąc w kebabie, u nawiedzonego muzułmanina zdaje się Turka, coś jest na rzeczy, przecież to właśnie proponują dżihadyści z ISIS w swoich nagraniach walki z niewiernymi!

Gość gość zdechly za zycia
no tak, ale mądrzy Polacy nie jedzą juz od dawna kebabów. Ja np. nie jadłam ani razu w zyciu kebaba :D Co to za świństwo haha