Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość do przyjaciela, przyjaciółki...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem ciekawa, czy macie takie historie za sobą i jak się skończyły. Mam 25 lat, mój kolega też. Przyjacielem to może go nie nazwe, bo mimo, że spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu to zawsze czułam jakiś lekki dystans od niego, jak byl mały to mi dokuczał, o kilku sprawach w jego zyciu nie powiedział, chociaż inni wiedzieli .. ale tez mamy duzo wspomnien, i wspolne kapiele w dziecinstwie. ;) W liceum zaczął zabiegać o spotkania, z ciepłej kluski stał się taki hmm charyzmatyczny bym powiedziała. Zadbał o siebie, zaczął prowadzić zycie podobne do mojego. Jego rodzice zaczeli cos przygadywac, ze moglibysmy byc razem. Potem rozjechalismy sie na studia i mielismy sporadyczny kontakt glownie przez internet. Od 6 miesięcy spotykam się z chłopakiem, to moja wielka miłość , planujemy ślub w tym roku. On się dowiedział i wyznał mi, że mnie kocha, prosi zebym sie zastanowila :o Wiem, ze kontakt zerwie sie calkowicie jeśli dam mu kosza, ale z drugiej strony traktuje go jak brata i nic do niego nie jestem w stanie poczuć. Matka mówi żebym kierowała sie rozsadkiem w wyborze męża. Kolega jest całkiem dobrym facetem, ale taki....niemęski mimo wszystko. Mój jest bardzo pociągający, wszyscy mówią ze z tym temperamentem będzie zdradzał. Doradzcie mi cos. Dziekuje

Gość gość
tzn jaki jest ten twoj facet? bierz tego co cie kreci

Gość gość
Moj facet jest fantastyczny, ma dobre serce, jest energiczny, komunikatywny,odwazny,męski ale ma wrażliwość w sobie,lubi ludzi,ma duże poczucie humoru. Ma temperament i dużo imprezowal, miał partnerki seksualne takie na jedną noc.. ja w sumie jestem podobna ale bardziej powsciagliwa, seks tylko w związku, a miałam 1 przed nim. Wiem ze się zakochał we mnie ale co będzie jak się znudze? Tak mi wszyscy mówią że to nie jest wierny facet i powinnam wziac tamtego.Mam metlik...

Gość gość
Dziewczyno znasz chlopaka pól roku i planujesz ślub? Mamy 21 wiek...do czego się tak spieszysz?