Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Consolida

przemek napisz do mnie na gg AGA

Polecane posty

Gość gość
I co Przemek przyjacielu? Jest szansa na zwiazek z Agnieszka? Ja Ci bardzo kibicuje zebys zdal prawko, bys znalazl prace, bys stanal na nogi, bys kupil sobie auto i dojezdzal do Agnieszki i zebys wyprowadzil sie od swojej patologicznej rodzinki, moze nawet zebys gdzies blizej Agnieszki sie przeprowadzil :) dala Ci nadzieje? Czy tez chciala sie z Toba tylko pozegnac? :(

Gość gość
Nie rozumiem tej Agi po co pcha się w takie bagno. Może oni są siebie warci? Innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość gość
Ona go po prostu kocha lub przynajmniej bardzo bardzo go lubi bo widzi w nim dobre serce mimo jego ekscentrycznego zachowania... I przede wszystkim widzi w nim czlowieka, a wy kogo w nim widzicie? Widzicie w nim OBJEKT DO HEJTOWANIA... Ja Przemka tu juz znam od paru lat i od dawna mu kibicuje zeby udalo mu sie wyjsc z przegrywu, zeby znalazl kochajaca dziewczyne itp wiele razy go motywowalem, dawalem mu jakies rady wskazowki itp bo widze w nim jakby tez siebie, wiem co on przezywa, wiem jak cholernie zostal skrzywdzony w dziecinstwie a to rzutuje na dorosle zycie i dlatego jest jaki jest. Jednak wiem ze to dobry chlopak, jestem przekonany ze gdyby mu troche pomoc, podac mu pomocna reke, pomoc mu ruszyc w zycie, pomoc mu stanac na nogi to jestem tego pewien ze Przemek bedzie naprawde fajnym facetem, fajnym mezem i ojcem ale przede wszystkim swietnym czlowiekiem. Sam niestety jestem przegrywem i nie stac mnie zeby mu pomoc, nie mam takich mozliwosci niestety dlatego wspieram go dobrym slowem, rada, motywacja, czasami tez sie za niego modle, ale wierze w to ze ktos mu naprawde konkretnie pomoze, moze wlasnie Pan Bog postawil na jego drodze Agnieszke by to ona mu pomogla. By swoim dobrym sercem ktore mu okazala, swoja miloscia zmotywowala Przemka, dowartosciowala go, dzieki temu wiedzac ze komus zalezy na nim poczuje sie szczesliwszy, pewniejszy siebie a to go wyzwoli ze strachu z fobii spolecznej z ciepien i urazow psychicznych ktorych doznal ze strony innych ludzi. A zwlaszcza ze strony swojej rodziny ktora go najbardziej skrzywdzila... Ja kibicuje Przemkowi i trhzymam za niego kciuki, bo to moj przyjaciel... :)

Gość gość
niestety wspieram go TYLKO dobrym slowem*

Gość gość
Wszyscy cierpią.. Ty, ja, papież i brytyjska królowa, a nawet twój wyimaginowany Przemcio.. :D Tak już jest, po prostu.

ja nie cierpie bo sie ciagle bawie a jesli w danym momencie sie nie bawie to mysle jak sie zabawic. Jestem bogiem

Gość gość
niby dlaczego wyimaginowany? Jakis konkret, jakis dowod, jakis argument? Czy znow tylko proba wysmiania go, oczernienia, zhejtowania itp?

Gość gość
20.19 buon per te ;)

Gość gość
Pshemoo co Aga mysli o twoim przyjacielu?

Gość gość
Przemek przyjacielu, ile lat ma Agnieszka? Jaki ona jest rocznik?

Gość gość
Consolida to negotiate nastepne wcielenie I milionowe kontotez

Gość gość
Geju przestań podbijać moje tematy!

Gość gość
Gdzie ta twoja Aga Przemku

Gość gość
Przemek pora znaleźć prace nie podbijać własne tematy:D