Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16nastka

Czy to nie za mało jedzenia na dzień?

Polecane posty

Gość 16nastka

lat: 16, wzrost: 165 Śniadanie: Owsianka (ok 4,5 łyżki) gotowana na mleku Garść i pół różnych orzechow z ziarnami Trochę borowek i truskawek II śniadanie: Kanapka 2 kromki chleba razowego z pomidorem III śniadanie (za 45 min): Nektarynka IV śniadanie: Kanapka 2 kromki chleba razowego z ogórkiem Obiad: Sos z mięsem (ok 4 łyżek), kasza gryczana (ok 4 łyżek), buraki (ok 5 łyżek) Kolacja (podwieczorek juz nie zdążę) to będzie: Jogurt z kawałkami różnych owoców i trochę bitej śmietany, do tego może miód i kefir (robie takie ładne i smaczne desery)

Gość gość
Bita śmietana, kefir, miód, owoce, no masz racje ładny będzie ale paf.

Gość 16nastka
Jak ,,paf" (pisze się paw). Robię takie desery chyba od zawsze prawie codziennie zawsze inne dla siebie mamy i taty. Nikomu nic po nich nie jest, wszystkim smakują i jeśli sama nie zrobię to się rodzice upominają ;)

Gość gość
Lustra nie masz? Brak dostępu do lustra?

Gość gość
Dziecko jak nie łapiesz ironii to nie błyskaj.

Gość 16nastka
Czemu nikt nie może po prostu normalnie odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie? Co do tego z lustrem nie wiem czy to za mało czy nie bo dopiero co zaczęłam zmieniać swoje nawyki żywieniowe w tej chwili ważę prawidłowo czyli 55 kg chodzi mi tylko o zdrowie Dlatego pytam Sami się widocznie potraficie wykazać inteligencją nie umiejąc odpowiedzieć na jedno normalne pytanie...

Gość gość
dla mnie dużo bo ja jem 1000 kcal