Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak lokówkę automatyczną wybrać i czy to musi być drogie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jeśli po prostu interesuje mnie łatwy sposób robienia loków to jaka różnica polega na kupieniu lokówki za 150 a za 450 (pomijając pewnie długości gwarancji) Może wy sobie jakąś kupiłyście, piszcie ^_^

Gość daskana
dużo zależy od tego jaką jakość chcesz, serio. ja mam lokówkę curl secret z babyliss już ponad rok i działa bez zarzutu, nawet wygląda jakby była nowa. teraz są promocje i wyprzedaże w sklepach, tych z elektroniką też, więc można ją upolować w spoko cenie, szczególnie, że już jakiś czas temu weszła na rynek i nie jest jakaś "wczorasza nowinka" ;)

Gość marecka32
Ja mam curl secret od babyliss C1102AME. Kupiłam ją niedawno, jeszcze w tej promocji, że dostałam kosmetyczkę za złotówkę. Lokówka bardzo sprawnie kręci loki i nie przesusza włosów. Kosztuje niecałe 4 stówki, więc uważam, że cena jest bardzo w porządku.

Gość malikona
też zależy co dla Ciebie znaczy drogie;) ale ja miesiąc temu kupiłam cu rll sekrret od bb, czyli lokówkę automatyczną, która według mnie nie jest droga w stosunku do ożliwości. zapałciłam za nią niecałe 3 00 zl, więc to nie jest jakaś mega droga rzecz.

Gość Mikitka

Lokówki automatyczne nie są wcale takie drogie, jak ci się wydaje, a jak kupisz coś babyliss to jeszcze masz pewność, że kupujesz wysokiej klasy sprzęt, co przecież też jest oszczędnością, bo nie trzeba zaraz tego wymieniać. teraz w Euro możesz kupić lokówkę automatyczną babyliss i do niej za złotówkę wziąć np. prostownicę  więc koszt już nie jest taki straszny:D

Gość Bridget

To wcale nie jest tak drogie jak się wydaje. Za moją babyliss C1102AME płaciłam jakie 270 zł.I muszę przyznać, ze jest warta kazdej wydanej złotówki. Bardzo łatwo robi się nią loki, fale, nawet kompletny laik sobie poradzi. No i przynajmniej u mnie efekt jest trwały, spokojnie się trzyma do następnego dnia do umycia włosów.

Gość kermi

może sprawdź babyliss, dla mnie bardzo fajnie i robi piękne loki. Cenowo różnie ale na pewno znajdziezsz coś ciekawego. Ja jestem zadowolona z niej, mogę szybko się wyszykowac do pracy, syzbko sie nagrzewa, działa bardzo dobrze.

Gość Patrycja

a jaki model dokładnie posiadasz? zainteresowałam się nimi, troche poszperałam w sieci i dobre mają opinie. Szybko się nagrzewa? mi an tym bardzo tez zależy, bo czasami w ostatniej chwili musze poprawić włosy i zalezy mi an tym, żebym mogła to sprawnie zrobić. 

Gość karina

babyliss ma fajny sprzęt, dobrze się na nim pracuje. Ja często biorę go ze sobą do pracy, czy t lokówki czy prostownice. Szybko się nagrzewają moim zdaniem,a to duży plus takiego sprzętu.

Gość vikki

Moim zdaniem curl secret z babylissa nie ma sobie równych. Miałam okazję próbować różnych sprzętów u koleżanek jak się szykowałyśmy na imprezy, ale jednak moja lokówka najbardziej mi odpowiada. Szybko kręci włosy, nie szarpie włosów i loki są trwałe.

Gość Bartek
Dnia 13.06.2017 o 23:34, Gość gość napisał:

Witam, jeśli po prostu interesuje mnie łatwy sposób robienia loków to jaka różnica polega na kupieniu lokówki za 150 a za 450 (pomijając pewnie długości gwarancji) Może wy sobie jakąś kupiłyście, piszcie ^_^

Robisz loki na futerku cipkowym ?

Gość Nina

jeżeli nie chcesz wydawać dużo pieniedzy a chcesz prostownice która robi ładnie loki to śmiało mogę polecić Ci babyliss z serii rose blush. Prostownica ma bardzo długa i cienką końcówkę z dobrym poślizgiem, więc loki wychodzą bardzo naturalnie a jeśli loki Ci się znudzą to zawsze zostaje Ci bardzo dobra prostownica do ewentualnej zmiany stylizacji 

Gość femina

no właśnie lokówka automatyczna wcale nie musi być droga 🙂 ja mam od tygodnia babyliss c1500e. no i ona wcale nie jest droga! jest w niej czujnik cyfrowy, więc sama dopasowuje temperaturę. to fajna opcja. bardzo podoba mi się też to, że ma dodatkowe rzeczy w zestawie, jak np. klamry.

też mam lokówkę babyliss model titanium brilliance waves :D nie jest droga, a kręci piękne trwałe loki jak u fryzjera i nie pali włosów dzięki możliwości wyboru temperatury