Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Polski

Polecane posty

Gość gość

bo nic mi nie dała - tylko gorycz,smutekzawiśc i żal.I to samo polacy.

Gość gość
Wyjedz za granice.Droga wolna.To nie PRL.

Gość gość
i wyjade - już niebawem.Nie mogę sie doczekac aż opuszczę ten znienawidzony polski syf i tych podłych zawistnych syfiastych ludzi.

Gość gość
Pa,pa powodzenia!

Na pewno Polska oszczędzała na Twojej edukacji:) Tylko dlaczego sądzisz, że kogoś obchodzą Twoje żale? A może wydaje Ci się, że będziemy tęsknić? Masz rację, wydaje Ci się:)

Gość gość
Polska to syf - wyjedz stąd jak najprędzej - ci najmądrzejsi już dawno stąd wyjechali.

Gość gość
Jak jej tak nie nawidzisz to czemu używasz języka polskiego w swoich wypowiedziach .

Gość gość
Nie nie oszczędzała prawiczku - więc tym bardziej widzę jaki to syf. śrut wam w tyłek Polaczki.

Gość gość
21:42 To jedz i przestan smety pierdolic na forum placzku jeden.

Gość gość
Bo niestety jestem Polakiem. I to jest najgorsze.

Gość gość
Przytul tgo prawika mało stanowczego - bo widzę że on liczy chyba na pierwszy seks w swoim zyciu hehehehe

Gość gość
ja też nienawidzę:( nic tutaj nie ma

21:51 a ty na co liczysz oprócz tego żeby nikt nie zorientował się że stanowczemu mało czegoś zazdroscisz ? Wyżal się - przytulę :classic_cool:

Gość gość
Jedź na Ukrainę zobaczymy czy też bedziesz potem ataki mądry w swoich wypowiedziach .

Gość gość
Jesteś żałosny i nieszczęśliwy, ale nie żal mi ciebie autorze. To wszystko masz na swoje życzenie. Nigdzie nie zaznasz spokoju i szczęścia dopóki nie zmienisz siebie i swojego podejścia do życia- z pesymistycznego na optymistyczne. ...Optymistyczna jest jednak prawda, że to DA się zrobić.

Gość gość
pisowskie plemię się odezwało - dumni choć biedni i nie mają nawet na kino na 4 razy w miesiacu hehehehe

Gość gość
Ty jeteś w porządku ale reszty tych debili nienawidzę

Gość gość
"Ojczyznę trzeba kochać zawsze"- cytat ze sztuki "Herkules i stajnia Augiasza", austriackiego dramaturga Dúrenmatta.

Gość gość
Skromna Ja to jedyna fajna userka na kafe.

Gość gość
21.57 Do kogo kierujesz ta wypowiedź?

Gość gość
22.08

Gość gość
Skromna to fajna dziewczyna - ona ratuje wiarę w dziewczyny zgadzam się:)

Gość gość
Więc dla Skromnej gorące buziole :* ;)

Gość gość
A ja tęsknie za Polska, chciałabym mieszkać w Polsce i mowic w polskim języku a nie po angielsku na ziemi obcej! W naszym rodzimym kraju nie mam jednak czego szukać, ani lokum własnego ani możliwości żadnych. Nie zebym w UK spała na pieniądzach ale mimo to biedy nie klepie. Lubie Polaków i mimo ze wielu narzeka ze mamy mentalność bucowata to mi tej gburowatosci czasami brakuje gdy mam do czynienia ze sztucznymi i wydelikaconymi neurotycznymi Anglikami. Nie zeby byli źli czy cos ale będąc w UK przekonałam sie ze jestem w 100% wschodnioeuropejska pod każdym względem i lepiej czuje sie w towarzystwie kamratów z naszych "okolic" Europy niz z Anglikami. Nosz cholera jak trudno zachować przy nich swobodę, niby uprzejmi ale jacyś tacy sterylni i mega poprawni. Gdy rozmawiam z Anglikiem to nie słychać tego o czym sie rozmawia tylko czuć obustronny dyskomfort. Anglik cała energie wkłada w zachowanie odpowiedniej mimiki, modulacje głosu i kreowaniu wokół siebie takiej specyficznej otoczki, ja wtedy odczuwam chęć ucieczki! Zupełnie inaczej rozmawia sie z innymi obcokrajowcami, zwłaszcza tymi którzy sa naturalni i nawet po swojemu niezgrabni w obyciu.

Gość gość
Skromna szanuje internautów i ich uczucia - zwłaszcza w tym kafe rynsztoku. Więc ne dziwię się że każdy ją lubi.

Gość gość
A ja nie lubię naszego klimatu, blokowisk i mentalności ludzkiej, bo wszyscy są sfrustrowani jacyś, aczkolwiek najbardziej nie lubię spierdolin którzy nienawidzą Polski, wypierdalać i nie wracać :).