Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze swojej synowej.

Polecane posty

Gość gość
Jezu... 2 razy w tyg z kolezankami?? I tego nie mozesz zrozumiec??? A pacz, moglby do Ciebie przyjechac, jak jest sam, ale nie... Widzisz,cos chyba nie lubi mamuski.. Ja pindole.. Kobieto, prosze napisz, ze to prowo, bo juz do reszty zwatpie w to spoleczenstwo.. A zespol policystycznych jajnikow to jest paskudna choroba,wspolczuj synowej i ciesz sie, ze jest chuda, bo przy tym sie tyje..

Gość gość
Jak gimnazjalistka, to pani pisze. A treść... zaścianek. Zajmij się, kobieto, swoim życiem zamiast włazić synowi z buciorami do łóżka. 28-latka nie może iść na tańce ? A pani, to już kopie sobie grób łyżeczką, bo jest dwa razy starsza ?

Gość gość
Zapewne Ty ważysz 150 ?

Gość gość
Na niektórych dyskotekach nie ma mlodszuch niz 30 lat, daj im żyć.

Gość gość
Co z tego że pojechała na wakcje. Chciała sobie odpocząć to jej mąż zafundował wakcje. Mojej koleżanki mąż też jeździ czasem sam co w tym dziwnego . Zazdrość przez autorkę przemawia

Gość gość
akurat pudlo bo waze 57 kg wiec mi nie dopieczesz. Gdybym pojechalana wakacje bezmeza to by sie zemna rozwiodl

Gość gość
Widzisz Twój by się rozwiodl a Twój syn nie i taki jest z tego morał że nie wciska się nosa w czyjeś życie bo potem wszyscy się od Ciebie odwroca a syna będziesz na zdjęciach oglądać

Gość gość
albo sytuacja,zaproponowalismy zeby tu zamieszkali u Nas bojest wolne pietro topogardzila i wyremontowali u niejboco u nas gorzej?

Gość gość
ale o czym Wy piszecie, jestempewna ze Onnie przyjezdza bo Ona macza w tym paluchy, pewnie jak sa razem to ona nie ma zamiaru tu jezdzic

Gość gość
Bo wiedzą że jesteś p******a

Gość gość
jak bysmy mialy taka tesciowa jak ty to tez bysmy do ciebie nie jezdzily.

Gość gość
Swoją drogą fajnego ma męża Twoja synowa że potrafi słusznie ocenić sytuację i wie że pluje Pani na nią jadem i woli ograniczyć kontakt

Gość gość
gość dziś AUTORKO/KOBIETO z kim tutaj chcesz dyskutować,przecież tu od rana do nocy siedzą podobne do twojej synowej,niczym się nie różnią.Opluwają swoje teściowe bo nie dją prezentów jeśli już to badziewie,albo za często dzwonią albo że nie dzwonią,albo za często odwiedzają albo że nie odwiedzają,że nie bawią wnuków,że że że że....etc.etc. Sam chłam tu siedzi.Daj sobie spokój bo tylko narazisz się ba obelgi a w gębach mają jak w WC.

Gość gość
A gdzie twój syn znalazł takie to to???,nie martw się na dyskotece szybciej zaciąży,syn nawet nie będzie wiedział czyje to.

Gość gość
dziś No ma suuper męża,powinna mu coś przyprowadzić do trójkąta.Żyć nie umierać

Gość gość
Moja tesciowa jest super ale mam o tym temat zakladac? Wydaje mi sie, ze to prowo. Zeby tak sie wtracac w zycie mlodych? Skad ty wiesz kiedy ona spotyka sie z kolezankami? Zajmij sie swoim zyciem.

Gość gość
syn nie przychodzi bo pewnie ona mu zabrania, kiedys byl zupelnie innymczlowiekiem. Moja corka jakos potrafi siedziec w domujak na zone przystalo a nie takjak synowa ciagle silownie i baseny

Gość PROWO SYNOWEJ
Prowokacja Tzn synowa pisze tu jako swoja teściowa - podszywa się pod teściową własną, byście tu -pisali że synowa jest super a teściowa be palnij się w łeb autorko :)

Gość gość
pewnie ze prowokkacja. brawo ty :D

Gość gość
dziś Dawaj dalej,zobacz jak idiotki wyprowadziłaś w pole,dostają orgazmu na myśl że mogą cię zjechać ,w końcu robią w realu to samo.

Gość gość
22:47 kazdy sądzi po sobie

Gość gość
ja bym na prawde wiele zaakceptowala ale nieto ze ona jezdzi po dyskotekach i na wakacje samajezdzi

Gość gość
Moja synowa ma kochanka,nawet drugi z kolei a ja się cieszę że kiedyś wpadnie i wypadnie na bruk.Nic nikomu nie mówię i czekamy na efekty ha ha,będzie się działo,będzie wesoło

Gość gość
dziś nie mydło,nie wymydli się,niech ja obracają.

Gość PROWO SYNOWEJ
22.50 Ale co, masz takie wyrzuty sumienia , że sama jedziesz na te wakacje, że potrzebujesz zapewnień, że jesteś ok? Czy o co chodzi?

Gość gość
Ale zrozum kobieto,ze Twoja akceptacja jest tu nikomu niepotrzebna. Chcesz to sobie akceptuj a nie chcesz to nie. To juz jest odrębna rodzina i nic Ci do ich decyzji.

Gość gość
Zazdroscisz jej bo sama mialas męża który Cię trzymał krótko , przyjmij do wiadomości ze to syn ma Cię dość z resztą mu się nie dziwię

Gość PROWO SYNOWEJ
To pisze synowa, która źle się czuje z tym, że jest bezrobotna i jedzie bez męża na wakacje. Chce usłyszeć, że jest super, że może nie pracować itd Tylko po co podszywać się pod teściową :O

Gość gość
Ona chyba nie rozumie że oni mają własną rodzinę a ona już do niej nie należy (w sensie jest już w tej dalszej rodzinie )

Gość gość
tez tak mysle ze chcialaby wejsc im w zycie z butami