Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w związku

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem właściwie dlaczego szukam porady na forum ale już jestem bezsilna :( Jestem z facetem od 2 lat. Ostatnio w ogóle nam się nie układa. Ciągle się kłócimy o najmniejsze drobnostki. Czasem już nawet pójdzie o to co mamy zjeść albo jak spędzić czas :| Jak się pokłócimy i go bardzo sprowokuję (bo nie powiem też potrafię swoje powiedzieć w nerwach) to potrafi mnie ścisnąć za ręce lub szarpać. Ostatnio oboje mamy trochę nerwowy czas. Ale to nie jest wytłumaczenie, bo co będzie jak przyjdzie się zmierzyć z większymi problemami? Kochamy się raz w miesiącu lub rzadziej, bo on nie ma ochoty, jest ciągle zmęczony... Mówie mu że potrzebuje więcej czułości w związku to żadnej reakcji nie ma zjego strony. Praca jest dla niego najważniejsza. Przyjeżdża do mnie to od razu zasypia. Nawet jak gdzieś wyjdziemy razem na kolacje czy piwko to od razu robi się śpiący. Co innego jak jest wśród swoich znajomych. Od razu mu się pojawia uśmiech na twarzy. Zaczynam z tego wszystkiego chodzić zdołowana. Jego już nawet mój płacz nie rusza, bo ostatnio tak często płaczę przez to wszystko. Jak myślicie co zrobić. Zakończyć ten związek? Tak bardzo boję się samotności. Często mam wyrzuty sumienia, że to wszystko przeze mnie się wali.

Gość gość
Dodam jeszcze, że od samego początku było coś między nami nie tak.. Po trzech miesiącach spotykania się powiedziałam mu że nie chce z nim być, jednak po wielu jego prośbach uległam. Teraz żałuję... wtedy byłoby łatwiej :( A teraz mam 26 lat i boję się, że będę sama