Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona12

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Gość Zaniepokojona12

Witam wszystkich... Juz mnie głowa od czytania boli wiem wiem lepiej iść do apteki kupić test i po sprawie... Jednak myślę że zwyczajnie panikuje... 9 Marca urodziłam SN wspaniała córeczkę karmie ja piersią w dzień czasem dokarmiam jednak w nocy tylko Kp. Okres miałam 8 maja dość obfity... Do tej pory cisza... Mdli mnie już kilka dni myślę może rąk przed okresem... Boli mnie jajnik ale to też może być tak przed... Senność rozdrażnienie i kurde podwyższona temp... Kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia jednak uwazalismy... Wiem ze okres może się normowav Jeszcze długo po porodzie... I zajście w ciążę jest nie takie proste... Powiedzcie mi ze wariuje i te objawy nic nie znaczą.... Pozdrawiam i dziękuję za odp

Gość gość
no coz, na dwoje bsbka wrozyla...a po ciazy jest bardzo latwo zajsc w nastepna. Zrob test bedziesz wiedziala.

Gość gość
Idź na badanie krwi, Beta HCG będziesz wiedziała na 100% :) To może być ciąża, a nie musi my niestety tego nie wiemy, nie siedzimy w twojej macicy :)

Gość gość
A testu nie zrobisz bo?

Gość gość
bo babki na kafe wiedzą lepiej :D ...

Gość gość
"Kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia jednak uwazalismy" hahaha dobre ;-)

Gość gość
to nie jest dobre, że mamy takie ogłupione społeczeństwo :( ... nie ma się z czego cieszyć.

Gość gość
Skoro sie nie zabezpieczasz to logiczne że ciąża wchodzi w grę. Skoro okres miałas to i płodność wróciła. idź po test!!