Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna matka..

Polecane posty

Gość gość

Moja mama: - rozdaje ludziom moje rzeczy - twierdzi ze jestem najgorsza - krytykuje - jest oschla, nie przytula - ciagle jest zajeta czyms innym - nie doceniamoich sukcesow

Gość gość
ja cie docenie,pokaż cycki:-P

Gość gość
pokaz portfel :D

Gość gość
Ile masz lat, że matka ma dostęp do twoich rzeczy? I czemu sobie na to wszystko pozwalasz? Zrób porządna awanturę żeby mamusia poznała twoje granice i przestała je przekraczać, a potem bądź wystarczająco dobrą córką.

Gość gość
ahhh. ja wyjechalam, a ona przez ten czas przemeblowala moj pokoj, potem wydala ciuchy, wieze, meble, firany, wszystko rozdala ludziom.. i jeszcze nie chce sie przyznac komu. a ja przed wyjazdem zrobilam sobie pokoik, oszczedzalam na to wszystko, urzadzilam.. a jak jej powiedzialam, zeby przestala rozdawaj obcym moje rzeczy, to ona na to, ze moje jest gowno.. zawsze we wszystkim pomagalam, dobrze sie uczylam, a ona traktowala mnie jak jakas glupia.. ehh :( nie mam nic przeciwko, ale przeciez mozna zapytac przynajmniej, duzo pamiatek moich powyrzucala.. nie wiem, moze ja przesadzam..

Gość gość
Mowi sie że te łatwe pracują w burdelach.Ciesz się że twoja taka nie jest.

Gość gość
Z opisu wynika że nie jest łatwa.

Gość gość
ciekawe jak tę sytuację opisałaby twoja matka gdyby dać jej głos

Gość gość
no wlasnie ciekawe..

Gość gość
alez ona ma zyc, jatylko niewiem, jak ja troche "naprawic" ja jej nie nienawidze..

Gość gość
znajdz jej chłopa jak jej dobrze zasadzi gałe to sie z natury zmieni na lepszą:-P

Gość gość
ona ma chlopa, ten tez jest trudny.. szowinista, tylko by w tv sie glapil i kupowal sobie p*****ly.. a wy jak macie z rodzicami? doceniaja wasz wsilek? pomagaja na starcie? bo mi zle jak patrze jak inni dostaja pomoc, chocby psychiczne, zainteresowanie, wsparcie. moze za duzo wymagam..

Gość gość
jestem sam zyje zato co se zarobie,ide do pracy pa;-)

Gość gość
i tak trzymac. milego dnia..

Gość gość
Ciekawe gdzie wyjechalas

Gość gość
do anglii jak wiekszosc

Gość gość
nie, prace znalazlam.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym została w tej Anglii i w d***e taka matkę miała. Ciekawy czy by zatesknila za tobą

Gość gość
Autorko tez mam taka matke. Moje koleznaki tez dra koty z matkami. mam wrazenie ze matki corek nienawidza. Zazdroszcza urody mlodosci i tylko gnoic potrafia. Przerabialam to. Jetsem dorosla mam kontakt z matka 2 razy do roku w swieta a meiszkamy na jedym osiedlu i jestem przeszczesliwa ze odcielam sie od tej toksycznej relacji.

Gość gość
Autorka wyjechała do Anglii tzn.że jest pełnoletnia ?w przeciwnym razie co robi dziecko o tej porze na forum?

Gość gość
Co to znaczy że jesteś najgorsza?Temat kogoś bardzo zazdrosnego o doskonałą matkę.Osoba wie że jest wręcz wszystko na odwrót i zazdrosci dlatego przedstawia ją w złym świetle.W dodatku robi to w imieniu dziecka które o tej porze normalnie śpi.Dlaczego jej to robisz i jej dziecku?

Gość gość
Jak to czytam to cieszę się że mam taką cudowną mamę .Moja śpi ze mną w jednym łóżku i rano tulimy sie jak wychodzi do pracy .Ciągle kupuje mi nowe ubrania a to co mam wyrosniete to oddaje do wolontariatu.W szafce mi sie juz nie miesci.Jest we mnie zapatrzona i milion razy ogląda moje filmiki i zdjecia.Mamy nawet razem filmik.Kocham moją mame.Wszystko robimy razem.Ona uczy mnie gotowac,szyć,sprzątać,robić przetwory na zimę i sadzić kwiatki.Czemu ty jeszcze nie śpisz ?

Gość gość
9.16 Klaudia ty tu?:-)

Gość gość
Trudna to za miło stwierdzone, wredna, nieczuła itp. Współczuje.