Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za którym razem zdałyście prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość

Za którym razem udało wam się zdać prawo jazdy? Trudno było? Mam tutaj zarówno teorię jak i praktykę?

Gość gość
W moim przypadku było to za 2 razem. Pierwszy nie wyjechałam z placu, dwa błędy i aut. Trochę stres i te sprawy. Za drugim poszło wszystko jak po maśle. Jeżeli chodzi o teorię, to pytania są ogólnodostępne, np na stronie ministerstwa infrastruktury: http://mib.gov.pl/2-Prawojazdy.htm chociaż podane w takiej formie, że trudno się tego uczyć. Już chyba lepiej wydać te kilkanaście zł na https://www.ltesty.pl/ na miesięczny dostęp, bo efektywność jest znacznie lepsza.

Gość gość
teoria za 1,jazda za 3. Nie było trudno,ale był mega stres,pierwsze podejscie uwaliłam łuk,drugie górka !!! noga mi latała na sprzęgle strasznie. Trzecie podejscie - jak szłam móiłam sobie że fajnie będzie wyjechac chociaz z placu,byłam nastawiona z nie zdam na pewno i dzieki temu stres był mniejszy.Zdałam! To było równy mc temu.Tera śmigam swoim autkiem i w ogóle sie nie denerwuje.

Gość gość
Teoria zdana za pierwszym, jazdy za czwartym podejściem. W maturalnej klasie robiliśmy prawko, tylko 3 osoby z 26 zdały za pierwszym razem. Wszyscy prawie zdawali kilka razy, ale nie więcej niż 5, z tego, co pamiętam :-)

Gość gość
Teoria za drugim jazdy za pierwszym :) Był stres ale wystarczy skupić się na drodze,poleceniach egzaminatora i bedzie ok. Ja ciągle powtarzałam sobie ze to tylko kolejne jazdy a nie egzamin i chyba pomoglo. Co do testów to warto wykupić jakiś pakiet za ponad 10zl chyba ale pytania sa prawie identyczne do tych na egzaminie w Wordzie ;) Strona nazywa sie zdamyto.pl , ja z niej korzystałam.

Gość gość
Też chodziłam do tej szkoły i tez dałam za pierwszym razem.... w tej szkole uczą super instruktorzy o nieziemskiej cierpliwości. ...dla tego i ja ogarnełam dla mnie nie wykonalna rzecz jakim jest ogarnięcie tej maszyny.

Gość gość
osobowe za 2 razem a ciężarowe + naczeopa za pierwszym :))

Gość gość
Samo zdanie egzaminu nie świadczy o umiejętnościach "kota" egzaminy są codziennie na drogach a jazdę uczy się latami.