Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam prawo byc zna na faceta za to ze nie zdal testow na prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość
(12:08) To wspolczuc tylko kolejnemu,ze ma taka pinde w domu.

Gość gość
Matoł ale są więksi np.moj szwagier który 8 razy nie zaliczył testów ja zdawałem powtórnie w tym roku i tydzień nauki testów na egzaminie 74 na 74 pkt. Jazda za drugim razem nie jest tak ciężko ale ja już 15 lat prawko miałem

Gość gość
12:10 Na kafe to kazda kreuje sie na taka idealna i zaradna,za to po swoich chlopach jada,ze to nieudacznicy,itd.

Gość gość
Czy ty normalna jesteś, masz dziecko to wychowuj, a dorosłego chłopa chcesz jak mamusia za rąsie przez życie prowadzić, mnie by szczerze waliło czy ma prawko czy też nie ma, czy ma zapał czy też nie ma, ale te zabawy w prawko byłby za jego kasę, własnej złotówki bym nie dokładała.Zda to super, nie zda jego problem no i za taxi też bym nie robiła.Latasz, matkujesz, kasę oszczędzasz i jestes zła jak mamunia na synka, za złe oceny, zastanów się najpierw nad sobą, to problemem nie jest prawko tylko wasze relacje i twoje podejeście do faceta.

Gość gość
oj jakiś mizogin zasrał temat swoim użalaniem się nad facetem autorki i wali 20 wpisów raz za razem :o serio trzeba byc nieźle sfrustrowanym zeby takie brednie pisać

Gość gość
ma wolne. ja w pracy.Wracam po 16 a obiadu brak.Adlaczego bo nie mial z czego zrobic.nie domyslil sie ze mozna pojechac do miasta i kupic cos na obiad i zrobic np.ziemniaki czy jakas zupe.a co robil pol dnia. lezal i ogladal tv.

Gość gość
o matko ile znalazło się obroncow jakiegoś życiowego g****a, którego przerasta zapisywanie się na jazdy w wieku 32 lat:D:D:D To styl pisania jednej osoby, wiec pewnie jakies kafeteryjny peezdowaty prawiczek poczuł się dotknięty i nawala w klawiature non stop. A autorka też nie lepsza, skoro tylko na takiego nieudacznika ją stać i w mamusie sie musi bawić dla jakiegos niedorobionego gościa. Sorry, normalna kobieta na takiego by nie spluneła. I żeby dla ludzi w wieku 32 lat wydatek 1500 zł był poważnym uszczerbkiem na domowym budżecie przez który trzeba odmawiac sobie innych rzeczy to też jest straszne.

Gość gość
Ale co ty narzekasz???? Zawsze to tolerowalas. Sama mowisz ze 10 lat. To do kogo kur... masz teraz pretensje??????????

Gość gość
12:16-ale tu rozni pisza na tym forum.skad wiesz,ze to akurat jedna i ta sama osoba?:-) az tak cos ci tylek sciska?:-)

Gość gość
jakie 1500złto sam kurs.dolicz wszystko.

Gość gość
Jakas "udacznica" powyzej znalazla sie.Hahaha.

Gość gość
To normalka, mężczyźni są inteligentniejsi, ale to kobiety mają lepszą pamięć. Koniec końców facet teorię wykuje ale kobiety nie nauczy się lepszej orientacji w przestrzeni czy szybkiego zdecydowanego działania podczas kierowania

Gość gość
nie. jakos ostatnie 2 lata taka zmiana.tez kiedys pamietam zapomnialam zrobic oplaty za czynsz.Wez zaplac.ok nie ma problemu.Po miesiacu dostaje pismo ze zalegam za czynsz.Zapomnial zaplacic.

Gość gość
Sama sobie go wzielas to co narzekasz teraz kretynko

Gość gość
I to jest cale kafe.Najpierw jecza,marudza,obrabiaja swoim facetom tylki jacy to oni beznadziejni i nieudaczni (w ich mniemaniu) a pozniej wala smety z tematami,ze facet mnie zdradzil, ma kochanke,itd.

Gość gość
dziś no po twoich nerwowych wpisach co minutę dających ujściu żyiowych frustracji, to porównaniu z tobą to raczej jestem "udacznicą". Pod każdym względem

Gość gość
12:26 Te,"Columbo",jeden post napisalam glabiaro jedna.:-)

Gość gość
taa, juz widze jak taki facet autorki znajdzie sobie kochankę:D Marzenie każdej kobiety, 32 letni facet z dzieckiem, bez mieszkania, kasy i prawa jazdy, niepotrafiący poradzic sobie z codziennym życiem. Bić się o takiego gówniaka będą pewnie. Głupotą autorki jest to, że trzyma coś takiego w domu i mu matkuje zamiast wypędzić, a tu jakiś idiota wypisuje brednie, co to będzie jak on zdradzi albo odejdzie :D No tragedia się stanie dla autorki, faktycznie

Gość gość
Tylko dziwne,skad pozniej tyle tematow o zdradzajacych facetach,kochankach,itp.I rozumiem,ze osoba powyzej swojego faceta tak samo traktuje wyzywajac sie na nim,ze jest taki sraki i owaki..Myslisz,ze jestes kobieto jakas z******ta ksiezna angielska?

Gość gość
Ja mam akurat fajnego i zaradnego męża, wiedziałam kogo wybieram na zyciowego partnera i złego słowa o nim nie powiem. I nie rozumiem jak można żyć z kimś takim jak facet autorki. A dla ciebie to mogę byc księżną angielską.

Gość gość
i powiem wiecej, będąc takim gówniakiem facet powinien ja po stopach całować, że autorka ma jeszcze siłe się z takim niedorobionym facetem użerać, który nie potrafi zadbać nawet o swoje sprawy a co dopiero o RODZINE a tu znajdują się obroncy uciśnionych, którzy twierdzą, że powinna jeszcze troszczyć się, chuchać, dmuchać, żeby takie coś zechciało łaskawie nie mieć kochanki i nie odejść, bo jakiekolwiek wymagania normalności od dorosłego faceta, ojca mogą go stresować i przerastać:D :D No cyrk

Gość gość
12:39 Nie schlebiaj juz sobie.Tutaj na kafe to kazda udaje,ze ma takie zarabiste zycie jak w Madrycie,za to gardzi innymi i wysmiewa.Dla mnie takie jak ty czy autorka jestescie strasznie zakompleksione i mocno sftrustowane zycie.I zeby nie bylo,jestem kobieta,faceta mam.Nie bede pisala,ze jest idealem,ale nie zamienilabym go na zadnego innego.I raczej do glowy nie przyszloby mi aby z powodu czegos takiego obrabiac wlasnemu facetowi tylek w internecie,na publicznym forum.Swoja droga podejrzewam,ze jestescie zwyklymi biedaczkami,ktore faceci porzucili i teraz musicie dac upust swojej frustracji nad kazdym samcem.

Gość gość
Tak autorko, masz prawo byc zla. Tak, to wstyd nie zdac teorii, wystarczy sie nauczyc. Co innego z jazda. Powiedz mezowi to na spokojnie, RAZ, ze jestes rozczarowana, odmawiasz sobie roweru, remontu, inwestujecie w jego prawko a wg ciebie nie przylozyl sie, nauczyl pobieznie i oblal. I tyle. Nie truj mu dalej, niech sam sobie pzemysli. Ps. Jakby drugi raz nie zdal teorii to kup ten rower bo z tego prawka nic nie bedzie.

Gość gość
ostatni wpis ma racje.

Gość gość
w****ilam sie.Olewam temat.Polowe kasy ktora byla przeznaczona na prawko i na samochod.Przelalam na jego konto.niech sobie zrobi z ta kasa co chce.Acja w piatek ide po rower.decyzji nie zmienie.

Gość gość
w sumie juz zamowilam. w nosie to mam.

Gość gość
Po co wiec więc tyle wyrzeczeń? Po co być z kimś kto ma tak różne potrzeby i wartości?

Gość gość
tak wlasnie mysle ze mi bardziej zalezy na tym prawku niz jemu.