Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA KOLEŻANKA JEST ROK PO SLUBIE i dalej zameldowana u rodziców w innym miescie

Polecane posty

Gość gość

wyobrazcie sobie ,że kolezanka powiedziala mi dzis ,ze ma problemy z lekarzami na nfz podczas ciazy ,bo nie ma zameldowania u męza w domu. dalej zameldowana na stale jest u swoich rodziców. czy to tak mozna?nie ma kar za takie oszustwa?

Gość gość
Oswiece cie- nie ma obowiązku meldunkowego, więc koleżanka może być zameldowana nawet na księżycu

Gość gość
Mój mąż po ślubie byl zameldowany chyba z 10 lat u swoich rodziców a ja z dziecmi i swoich. Dzieci melsuja automatycznie przy matce. Sami mieszkaliśmy na wynajmowanym póki nie wybudowalismy domu. i dopiero wtedy, po odbiorze domu zameldowani jestesmy wszyscy razem. Nie bylo nigdy problemu nawet pity składaliśmy wspólnie z różnymi meldunkami

Gość gość
powiem ci coś czego w ogóle nie zniesiesz- ja dwa lata temu kupiłam mieszkanie dla siebie, a jeszcze nie miałam czasu ani potrzeby wymeldować sie od rodziców i zameldowac w swoim.

Gość gość
Jakie problemy z lekarzami na NFZ, o czym ty w ogóle piszesz? Jak masz taką fantazję to możesz z Zakopanego do Gdańska jeździć, twoja sprawa, co ma do tego meldunek?

Gość gość
Prowokacje, droga autorko, trzeba umieć zrobić. Tobie coś nie wyszlo