Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasz noworodek mial swoj osobny pokoj do spania?

Polecane posty

Gość gość

Bo my z mezem mamy tylko jeden pokoj na razie bo mieszkamy katem u tesciow ..budujemy dopiero dom i tesciowie przyjeli nas pod dach.. mamy tylko jeden pokoj i nie mamy pokoiku dla noworodka. za tydziien mam termin cc i zastanawiam sie jak to bedzie..slyszalam od niektórych kobiet ,że nawet mają osobno urzadzony specjalny pokoik dla swego dziecka ..wiec nie spia razem z nim?nie rozumiem tego.

Gość gość
Nie, ja śpię z dzieckiem w jednym pokoju.

My mamy 4 pokoje,a dzieci i tak śpią w pokoju ze mną ,nie wyobrażam sobie żeby mogli być w drugim pokoju, przecież zdarzają się gorączki wymioty na przykład dzisiaj moja 3 letnia córeczka w nocy obudziła się i zaczęła wymiotować... Muszą mieć dzieci na oku.

Gość gość
Nie, w swoim łóżeczku, z nami w pokoju i całe szczęście, bo pojawiały się bezdechy

Gość gość
Mam osobne pokoje . w pokoju niemowlaka mialam lozko w razie cos dla siebie. Teraz juz duze dzieci i jest fajnie. Po co pytasz hak nie masz mozliwosci zrobic osobnego pokoju??? Musisz wytrwac w jednym pokoju az do zakonczenia budowy

Gość gość
Jest mozliwosc osobnego pokoju ale spie z corka razem w jednym pokoju ba nawet lozku i tak to juz 1,5 roku ponad. W swoim lozeczku tylko czasem sie pobawi.

Gość gość
Mysle ze osobny pokoj dla noworodka to nie jest za dobry pomysl. Dziecko czesto w nocy je moze ulac itp... ja bym zasnac nie mogla wiedzac ze dziecko w innym pokoju moze sie zakrztusic....

Gość gość
moze kolezanki maja pokoje urzadzone i tam przetrzymuja rzeczy dla dziecka i zabawki? Mój syn tez ma pokoik od urodzenia a w nim komoda z ubraniami, a teraz zabawki

Gość gość
kolejna ,kątem u tesciów.Dziewczyny ,o co chodzi ,ze prawie wszystkie mieszkacie u tesciów.Dlaczego chociaz jedna z kafe nie napisała ze mieszka u swoich rodziców?Mam wrazenie ze wasze matki nienawidza swoich córek i nie pozwalaja im mieszkac z rodzina.

Gość gość
Ja przez rok po ślubie mieszkałam z mężem u moich rodziców. U teściów nie chciałam. :)