Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palenie papierosów ... noworodek

Polecane posty

Gość gość

piętro niżej od kilku dni wynajmuja mieszkanie ludzie z trójka dzieci , a my mamy noworodka . Nie moge otworzyc okna , wyjsc na balkon bo sasiadka z dołu pali papierosy chyba jakies specyficzne bo jest ogromny smród . Okno uchylone zaraz czuje w mieszkaniu , wychodze na balkon pety , ciuchy susze w domu bo na balkonie smierdza . Dzwonilam do spoldzielni ale oni nie maja tego w regulaminie ze nie wolno palic na balkonie . Co mam robic ?

Gość gość
aha tydzien temu zwróciłam jej uwage ( poprosiłam )by nie paliła bo noworodek smród etc to cos odburknęła nawet nie zrozumiałam

Gość gość
Ja mam balkon obok sąsiada i sąsiadki- nałogowych palaczy. On pracuje na nocki, a ona siedzi na macierzyńskim- kopcą całymi dniami, a cały ten smród idzie na nasze okna. Ostatnio koleżanka do mnie weszła i pytała czy palić nie zaczęłam i jak ja mogę przy tak małym dziecku. A ja w życiu papierosa w ustach nie miałam. Nie ma na to rady i kocham chwile kiedy jadą do jej rodziców itp, bo ten smród jest nie do wytrzymania. Wcale mogłabym nie wierzyć, bo zamiast świeżego powietrza mam w mieszkaniu smród papierosów.

Gość gość
Może otwórzcie okna z drugiej strony mieszkania ? Moi sąsiedzi tez palą i czasami musze otworzyć okno w kuchni zamiast w salonie... no życie

Gość gość
Moga robic co chca. Sa u siebie. A dziecku nic nie bedzie nie przesadzaj.

Gość gość
Może swojego męża do niej wyślij żeby jej stanowczo wytłumaczył w czym problem ?

Gość gość
16.11 I przez takich jak Ty ludzie nie mają spokoju we własnym domu. Sąsiedzi palaczy tez sa u siebie a nie robią co chca bo nie mogą okna otworzyć. Może robią coś innego na co można wezwą policję?

Gość gość
A co niby możesz zrobić? Nic, otwierać okna z drugiej strony mieszkania, wietrzyć w nocy (co i tak jest rozsądniejsze przy tkaich temperaturach). Sąsiedzi skoro są palaczami to sami tego nie czują (wiem, bo paliłam), w domu nie będą palić- bo dzieci, mają prawo palić na balkonie i będą z tego korzystać. Możesz co najwyżej od czasu do czasu kadzidełka zapachowe im zapalić na swoim ;)

Gość gość
Moj maź tez pali na balkonie . Od tego jest balkon żeby nie palić w domu . JA nie pale .

Gość gość
Nie przesadzasz??? U nas też sąsiedzi palą a ja nie czuję żeby do domu cokolwiek leciało.

Gość gość
Wiadomo, że dziecku nic nie będzie, ale współczuję. Może odgrodzisz czymś balkon od strony sąsiadów? Coś, co chociaż trochę zatrzyma ten smród?

Gość gość
Fuj jak ja nienawidze takich ludzi, ktorzy kopca nielegalne ruskie faje i jeszcze kaza to wdychac i wachac innym! no ale co zrobisz

Jak nakłonić córkę aby nie popalała w czasie ciąży? Najgorsze jest to, że obwinia o to mnie.