Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom26

Szukam osoby która zna się na zdejmowaniu klątw

Polecane posty

Gość Tom26

Witam, poleccie mi kogoś kto się na tym zna. Pewna kobieta rzuciła na mnie urok po tym jak odrzuciłem jej uczucia. Przez nią całe życie mi się sypie do tego nawiedzają mnie duchy. Na hejty nie reaguje, darujcie sobie.

Gość gość
Nie wierz w jakieś gusła! Tylko Bogu możesz zaufać, on Ci pomoże. Czytaj Pismo Święte, regularnie się spowiadaj i dużo się módl, a Bóg napewno Cię wysłucha. Ty wierzysz złemu który namawia Cię na takie grzeszne usługi, nie szukaj żadnych wróżek, bo diabeł zabierze Ci dusze do piekła. Tylko Bóg jest ratunkiem

Gość gość
Odmawiaj Fatihę, dokonuj ablucji i ufaj Allahowi, a złe dżiny odstąpią od ciebie bracie. Salam alaikum.

Gość gość
Na kobiecy urok nie ma rady - musisz ją przelecieć przed północą, a przed jutrznią urżnąć sobie jaja i zaszyć w jej pochwie. Wtedy duchy odejdą. Wytrwaj bracie.

Na mnie pare razy ktos rzucil zreszta to dziala prawem swiadomosci, jednak unikalbym kontaktow z ta magia czasem sie moze cemscic a co dopiero tak marne istoty jak czlowiek draznice bestie swojego Cienia,( Magia dziala na Cienia, tzn to co mam na mysli jestescie w Swiecie SNU NEMBUTSU> wiec to oni was śnią, choc nie zdajecie sobie z faktu Bycia BRAHMANEM. ciekawe , czy to nasze ZŁO , co kochani??:-) zbawic was moze tylko czyste wybawienia z NATURY DIABLA A DLA DIABLA JEST WAZNE BYCIE RZECZYWISTOSCIA NIEZALEZNIE OD FORM. Wiec Shiva za posrednictwem ludzi was zbawia. tu i teraz :classic_cool: Razem z Bogiem. nie marudzic tylko sie cieszyc. :P Zdejmuje klatwy i czarny ja jestem przebudzony koszt 300 zl. ,-.

gość dziś dobre, ciekawe czy to ma jakises nadanie sensu chwili zbawienia we snie? jak sadzicie?:P

Gość gość
120?

Gość gość
Za 120 to nie tylko laskę robią ale nawet d**y dają, a ty chcesz tyle za hokus pokus dać? P****ało?

Gość gość
OK. 15!

Praca duchowa z ciemna strona wewnetrznego cienia pochlania w strone pustki . dlatego 150. zl :P