Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmniejszyc biust?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, jak zmniejszyć biust bez operacji plastycznych? Odstawiłam już wszystkie produkty, które zawieraja fitoestrogeny, schudłam dość sporo, że pozbyc sie duzego biustu i nic :( U gina byłam, ale twierdzi, że mam i tak juz niski poziom tkanki tłuszczowej w biuscie ;/

Gość gość
A dlaczego nie chcesź mieć dużego biustu przecież wszyscy właśnie chcą duże cycki

Gość gość
Nie prosilam o zadawanie mi pytan. Nie masz duzego biustu to nie zrozumiesz

Gość gość
To prawda ja mam niestety małe, ale uważam że biust to tkanka tłuszczowa plus gruczoły jeżeli nie masz tłuszczu to gruczoły nie zmniejszysz przecież, sory że nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś.

Gość gość
zyjemy w XXI wieku, wiec chyba cos oprocz operacji istnieje. i jak mowilam nie szukam opinii kobiet z małym biustem bo te nie znają tego bolu

Gość gość
W końcu ktoś kto ma taki problem jak ja . Mam duży biust , facetom się to może podoba ale dla mnie to mój największy kompleks . Niby nie jestem grubą ale muszę nosić bluzki w zamiarze L Bo biust do mniejszej wejdzie ale jest bardzo widoczny i zasłania cały świat

Gość gość
Do tego sport to masakra . A N bikini czuję się jak eksponat w muzeum . Rozważam operacje pomniejszenia biustu

Gość gość
To u mnie jest gorzej. jestem dosc drobna bo M to u mnie max rozmiar, a bluzki nosze pare rozmiarów większe ;/ Taa, facetom sie podoba, ale to jest okropny bol i dla klatki piersiowej i problem nawet ze stanikami.

Gość gość
Znam ten ból, od nastki miałam czym oddychać, mimo że szczuplutka to biust stanowczo za duży i żadne odchudzanie tego nie zmieniało - geny.

Gość prawi 114
zamiast pomniejszać biust to schudnij ... Ile ważysz? ' Schudniecie to najszybsze metoda zmniejszenia biustu

Gość gość
łatwo powiedziec. schudłam z 67 do 56, teraz mam 20% tkanki tłuszczowej, na siłowni jestem 4 razy w tyg, 2 razy na basen, a biust został jaki jest.

Gość gość
Ja kiedyś schudłam z 60kg do 45kg, żebra wystawały, a biust praktycznie ledwo drgnął, o jedną miseczke się zmniejszył :(

Gość gość
mnie aż tak nie pogięło :D Gin mi zalecił cwiczyc siłowo, ale po jakims czasie przestałam sie dopinac w staniki i wyszedl calkiem odwrotny efekt ;/

Gość gość
Ja waze 63 kg a jak chudne to biust praktycznie się nie zmienia , może troszeczkę ale nie pasuje do reszty ciała

Gość gość
akurat 63kg to juz tluszczem sie da zalać, wiec nie masz tragedii. U mnie w talli 59cm a biust G to troche niewymiarowo wyglada

Gość gość
Masowanie piersi spala tkankę tłuszczową

Gość gość
Jakby naprawde spalało to miałabym maksymalnie C, a nie G :D

Gość gość
gość dziś A czemu nie kupujesz bluzek czy sukienek BiuBiu, Urkye czy Pepperberry? Po co się męczyć w workach, jak można kupić super dopasowane ubrania? :o

Gość gość
gość dziś bo nie kazdego stac na wywalenie 400zl na durną sukienke?

Gość gość
gość dziś Ja tam wolę mieć 2 dobre i dopasowane sukienki niż 10 workowatych szmat, w których wyglądam na 10 kg więcej. Ale widać i tu są gusta i guściki, nie każdy może chcieć wyglądać dobrze ;)

Gość gość
gość wczoraj Niektórych stac tylko na 2 "workowate szmaty", ale wqidze niektórzy nie pojmują

Gość gość
23:32 nie zwalaj na ciuchy ze pogrubiają o 10kg, jesteś grubym wielorybem to wyglądasz jak kloc we wszystkim :D:D