Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spokojny ułożony facet ma szansę na miłość

Polecane posty

Gość gość

j.w - sam jestem takim facetem,trochę nieśmiałym,staram sie być obojętny i wyluzowany bo to ponoć pomaga w kontaktach z kobietami - tylko czy mam szansę jako ten spokojny,mniej wywoujący emocje na dziewczynę? Też chciałbym kogoś pokochać i z kimś być...

Gość gość
Ja również, mam podobny charakter do ciebie autorze i zastanawiam się czy mam szansę na miłość....

Gość morskiecienie
Ma.

Gość gość
dzięki za słowa otuchy:)

Gość gość
Pewnie, że tak.

Gość gość
Patrząc z drugiej strony, ze strony " grzecznego, nieśmiałego" on uwiedzie tylko taka, którą będzie umiała go zachęcić, wykaże inicjatywę, ona zainicjuje i będzie miał taka, która jest dominująca- często zołzę... Na początku on poczuje się wyjątkowy, ze ona go uwodzi... Po jakimś czasie, ona zacznie uwodzić innych( bo ona umie/lubi uwodzić) on nie będzie umiał jej zdominować....i rogi mu urosną, albo zostanie zamieniony na " nowszy model".

Gość gość
Grunt to trafić na odpowiednią kobietę, która zaakceptuje nas takimi jacy jesteśmy. Która nie będzie starała się na siłę nas zmieniać, ale dostrzeże zalety. Jeśli facet jest spokojnym domatorem, to powinien omijać imprezowiczki, karierowiczki itp. Niech się zainteresuje również tymi nieco spokojniejszymi kobietami, które może nie wyróżniają się z tłumu, ale mogą za to sprawdzić się bardzo dobrze w roli partnerki, z którą będzie można stworzyć stały, stabilny związek.

Gość gość
Grunt to trafić na odpowiednią kobietę, która zaakceptuje nas takimi jacy jesteśmy. Która nie będzie starała się na siłę nas zmieniać, ale dostrzeże zalety. Jeśli facet jest spokojnym domatorem, to powinien omijać imprezowiczki, karierowiczki itp. Niech się zainteresuje również tymi nieco spokojniejszymi kobietami, które może nie wyróżniają się z tłumu, ale mogą za to sprawdzić się bardzo dobrze w roli partnerki, z którą będzie można stworzyć stały, stabilny związek.

Gość gość
Chciałabym takiego faceta po związku z cholerykiem.

Gość gość
Patrząc z drugiej strony, ze strony " grzecznego, nieśmiałego" on uwiedzie tylko taka, którą będzie umiała go zachęcić, wykaże inicjatywę, ona zainicjuje i będzie miał taka, która jest dominująca- często zołzę... Na początku on poczuje się wyjątkowy, ze ona go uwodzi... Po jakimś czasie, ona zacznie uwodzić innych( bo ona umie/lubi uwodzić) on nie będzie umiał jej zdominować....i rogi mu urosną, albo zostanie zamieniony na " nowszy model". Bzdura... jak spokojny będzie własnie unikał imprezowiczek,zołz itp. no chyba że kompletnie głupi jak but:)

Gość gość
Zazwyczaj nie unikają tylko nie chodzi tu o tipsiare ale kobietę złożę nie koniecznie w kusej mini z dużym dekoltem. Takich spokojnych jak najbardziej ciągnie do kobiet silnych, odważnych, takich co ich pociągną za jezyk.

Gość gość
Słuchaj, ułożony i spokojny nie wzbudzi rządzy w kobiecie. Musisz grać na jej emocjach, jak nie to wydasz się nudny i nieciekawy co oznacza kompletne wyłączenie u kobiet pociągu seksualnego do ciebie. I masz związek gdzie jesteś najlepszym jej przyjacielem, ale seks masz na rocznicę i urodziny, bo jej się nie chce.... Jak wzbudzać emocje w praktyce? Masz swoje zdanie, robić coś nie pytając o zdanie, robisz bo chcesz i koniec, nie ma dyskusji. Stanowczość.

Gość gość
ja przy takich nic nie czuję, a nawet mnie irytują

Gość gość
kobiety usychają przy spokojnych, same z siebie nie mają energii i tylko pasożytują na energicznych

Gość gość
Ja jestem kobieta trocheie typowo. Mam inne zainteresowania niz wiekszosc kobiet i byc moze wlasnie dlatego tacy spokojni faceci mi sie podobaja. Samiec alfa to dla mnie najgorsze co moze byc :-)

Gość gość
Ja bym takiego chciała, ale nie mogę spotkać. Byle byłby dobry, uczciwy, spokojny i z wartościami....

Gość gość
Gdzie sie ukrywacie?

Gość gość
kazdy ma

Gość gość
Biorę dwie.

Gość Taki Zielony
Spokojny facet brzmi jak matka? Ile kobiet potrzebuje matki w facecie? O cholercia ale karkołomna teza :-D ale tak to działa;-) Możesz być spokojnym z charyzmą niczym lew ostoja spokoju a pod spodem siła i adrenalina, takiego spokoju pragną lwice ;-)

Gość gość
00.52 spokojny z charyzma? Raczej rzadko sie taki zdarza. Ja obserwuje same skrajnosci- albo ,,wyszczekany" D...k, kobieciarz, prostak, albo spokojny, bez poczucia humoru I wlasnego zdania, mamisynek czesto, cieple kluchy...a kobiety chcialyby zlotego srodka, cos pomiedzy. Takich to moze 2% jest, tak mysle... Szkoda.

Gość gość
wy nic nie rozumiecie. Dal was wrażliwy facet to facet który płacze z byle powodu i jest delikatny psychicznie a tak nie jest. Co innego wrażliwośc u kobiety a co innego wrażliwość u mężczyzny. Tak samo jest ze spokojnym ułożonym facetem. Dla mnie taki facet to odpowiedzialny mężczyzna który nie ma cech samca alfa tz nie ma cechy "wyżej sra niż dupę ma". Ma wartości moralne i jest ułożony, dobrze wychowany. Nie popisuje sie przed innymi i nie jest pozerem bo wie jaka ma wartosc.

Gość morskiecienie
Oceny, oceny, oceny :) Spróbuj bez nich, tak tych na + jak i na -. Bądź sobą autorze, po prostu. Miłość, na szczęście, zdarza się czy tego chcemy, czy nie, po równo i spokojnym, i wariatom (zwariowanym, rozbrykanym).

Gość gość
O ile uwielbiam spokojnych, zrównoważonych i ciepłych facetów, o tyle biernych/nadmiernie uległych nie trawię, bo wiem z praktyki jak to wygląda.Przy takim facecie, pomimo chęci, trudno poczuć się Kobietą, bo on nawet pożądania nie umie okazać.

Gość gość
Może nie jesteś kobietą.

Gość gość
Adrenalinę to ja mam w pracy. W domu chce mieć spokój.

Gość gość
tez niestety jestem taki. Zapomnij, ze kiedykolwiek bedziesz w zwiazku! Bez wywolywania emocji u kobiet nie ma sie szans. Byle patol, alkoholik, narkoman, kryminalista bedzie mial kobiety a spokojny i ulozony mezczyzna nawet jednej dziewczyny.

Gość gość
Ja miałam takiego ale wyjechał i rozstalismy się. Wyszłam za mąż za choleryka bo wpadłam z nim i to był najwiekszy błąd w moim życiu. Do dzisiaj tęsknię za tamtym ale on już nie mój. Jego żona ma życie jak w bajce a ja zryty beret. Chciałam wtedy zatrzymać tamtego żeby nie wyjeżdżał ale on chciał zarobić. To ja zerwałam,żałuję ze na niego nie poczekałam.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic by miec kobietę i gdzie jej szukac napisz do moejej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl