Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Infantylność 30 latków. Kiedy dorośniecie?

Polecane posty

Gość gość

Podróże, życie bez zobowiązań, selfie, instagram, single. To nic, że mają dzieci skoro i tak babcie wychowują. O infantylności 30 latków świadczą chociażby seriale i filmy powstające na potęgę. Media mają na to olbrzymi wpływ. Takie filmy i seriale jak Dziewczyny 3.0, Kac Vegas, Ostra Noc i inne d**elszwance tylko to potwierdzają. Żenujące to jest.

Gość gość
Ty jeszcze bardziej że masz o to taki ból doopy.

Gość gość
no dokladnie, ból dóópy jak nic.. bo nie kumam autorki - co mnie obchodzi jak inni żyją? Niech nawet w wieku 60 lat robią srelfie i ogladaja kac vegasy, kazdy niech sie zajmie sobą

Gość gość
Bol doopy to chyba wy macie :D Mnie to smieszy po prostu. Gdzie mezczyzna w wieku 30+ gania za malolatami, albo 30 latka ubiera sie jak 16 latka i codziennie wrzuca selfie na instagrama. Tak sie robilo jak sie mialo 16 lat ludzie :D

Gość gość
a ja nie mam dzieci, więc moge szaleć do woli, podróżować, bawić sie itede

Gość gość
Bol doopy to chyba wy macie smiech.gif Mnie to smieszy po prostu. Gdzie mezczyzna w wieku 30+ gania za malolatami, albo 30 latka ubiera sie jak 16 latka i codziennie wrzuca selfie na instagrama. Tak sie robilo jak sie mialo 16 lat ludzie nnn nie robiło sie tak idiotko bo w latach 90-tych internetu nikt prawie nie miał, a co dopiero instagrama

Gość gość
Ja mam 28 lat i zero pociągu do zakładania rodziny i rodzenia dzieci. Kurczę, wręcz nie wyobrażam sobie zostać matką. Lubię swoje wygodne życie, brak zobowiązań etc. Z drugiej strony miałam ciężkie dzieciństwo i właściwie aż do teraz musiałam zajmować się matką i zarabiać kasę na utrzymanie chaty. Ostatnimi czasy trochę mi się sytuacja unormowała i za nic w świecie nie pakowałabym się w związek z facetem, ślub i dzieci. Chujnia z grzybnią. Jestem na to za młoda. Może za dziesięć lat.

Gość gość
Dlaczego o infaltynosci mają świadczyć podróże, czy umacnianie się za nastolatkami. Robię i jedno i drugie a jestem poważnym człowiekiem na kierowniczym stanowisku, dodatkowo udzielam się społecznie i ludzie wybrali.mnie na pewne stanowisko.

Gość gość
20:20 Widocznie mentalnie jesteś niedorozwinięty, wewnętrznie jesteś frustratem-przegrywem, który nie potrafił znaleźć rówieśniczki więc nadrabia uganianiem się za młodszymi które może zdominować. Typowe dla przegrywów. Możesz sobie nawet i być prezesem banku, to o niczym nie świadczy.

Gość gość
idź się połóż do tej trumny i nie jęcz.

Gość gość
Ja żonaty już jestem, dzieciaty itp. I nadal uganiam się za malolatami. Z jednym masz rację, lubię zdominować kobietę. Te "w moim" wieku też mu się udaje.

Gość gość
Jak facet nie miał powodzenia w młodości, a jak ma teraz, to nadrabia zaległości :) Kobiety w wieku 30 lat mają parcie na dziecko i ślub. Takiemu facetowi nie wypada wiązać się z rówieśniczką, która jest na innym etapie życia.

Gość gość
Dla mnie facet w wieku 30 lat co ugania się za małolatami to przegryw i tyle. Żadna szanująca się rówieśniczka nie zwiąże się z takim gnojkiem.

Gość gość
Jeszcze się tym chwali, że jest żonaty i dzieciaty, i ugania się za małolatami. A co na to twoja żona?

Gość gość
Oj dziecko dziecko. Czyżbyś była samotna, żaden cie nie chce i w ramach odwetu nienawidzisz wszystkich facetów którzy wolą młodsze? Przegrała młodość? A teraz za późno na niektóre rzeczy?

Gość gość
tak przegrała młodość i myśli że jej jęki mają na kogoś wpływ, a faceci teraz zmądrzeli dzięki internetowi, już nie działa tak na nich szczucie "a prawdziwy face to tamto i siamto" ;)

Gość gość
haha stary naplecie ty i nastolatki ;\:D

Gość gość
a co w tym dziwnego, mój brat ma 34 i się umawia z rówieśnicami, 20 latkami jak i z 18-19 latkami przez sympatię, szuka kogoś na stałe. to tylko totalny przegryw robi z tego sensację