Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię patrzeć facetom głęboko w oczy

Polecane posty

Gość gość

dla zabawy ;)

Gość gość
Po co? Żeby myśleli, że zaru/chają i żeby później patrzeć na ich miny jak się okaże że nie?

Gość gość
Nie, bo mogę :p bo moje oczy sa piękne i takie tam :)

Gość gość
moje też są piękne takie :) mama się dziwi, po kim takie piękne oczy mam, bo naprawdę wyjątkowe są, wszystkim dziewczynom podobają się... ide do lusterka, zrobię sobie przyjemność :)

ja też tak mam :P ale dlatego bo: mają ładną tęczówkę, mają dziwną tęczówkę bo zamyśliłam się bo są to zarówno kobiety, faceci dzieci, zwierzęta ( konie mają cudne oczy) i nie mam w tym żadnych erotycznych intencji wobec facetów- co najwyżej '' możesz pomarzyć''

Gość gość
"Po co? Żeby myśleli, że zaru/chają i żeby później patrzeć na ich miny jak się okaże że nie?" x Po to też ;)

Gość gość
ja tam patrzę w piersi

Gość gość
A oni Odbierają ciebie jako zwykła ku#$#$.. Wysoko się cenisz.

bez przesady to pustakiem jakimś trzeba być żeby tylko po jednorazowym patrzeniu w oczy kogoś ocenić, takie panny to chyba jeszcze jakiś flirt werbalny stosują?

Gość gość
Czym innym są k****iki w oczach, a czym innym głębokie spojrzenie. To drugie zniewala

Gość gość
Takim spojrzeniem można nawet rozkochac faceta w sobie...

Gość gość
W takim dłuższym głębokim spojrzeniu w oczy jest jakaś magia, takie spojrzenie sprawia dużo przyjemności, poprawia nastrój, dodaje energii :)

Gość gość
W moje oczy nikt nie chce patrzeć bo są brzydkie. Nawet kobieta mnie przez to rzuciła

Gość gość
gość wczoraj Po co? Żeby myśleli, że zaru/chają i żeby później patrzeć na ich miny jak się okaże że nie? xxxx każdy znajdzie tego czego szuka.. nie kolega, współpracownik jak tylko chciał, miał w czasie pracy kobietę, dziewczynę do rżnięcia, jak to robił to już jego tajemnica, miał potem problem by jej się pozbyć do końca zmiany ...jeśli ja, to myślę , że i każdy mężczyzna spotyka się z propozycjami 'nie do odrzucenia'...( nie skorzystałem)