Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście kiedyś kontakt z obrzezanym facetem?

Polecane posty

Gość gość

Dziś podczas pierwszych macanek po kilku miesiącach znajomości odkryłam, że mój chłopak jest obrzezany. Pytanie do tych, które miały kontakt z obrzezanym facetem. Jak to jest - czy odczuwa się jakąś różnicę? Dotychczas miałam doświadczenie z jednym nieobrzezanym facetem. Powiedzcie proszę dziewczyny... Pozdrawiam, Kamila

Gość gość
też jestem ciekawa

Gość gość
Ale o co konkretnie się pytasz? Mam męża obrzezanego więc już prawie zapomniałam jak jest z tymi nieobrzezanymi. Jedyne co zauważyłam od razu to to że jest zawsze jakby czystszy, bardziej higieniczny i nigdy nie bylo nie przyjemnego zapachu. A to czy dłużej może to nie wiem. Na przestrzeni lat może coraz dłużej ale zapewne nieobrzezany też tak ma

Gość gość
Tak , miałam kochanka izraelczyka . Miał pięknego obrzezanego penisa i przez to był zawsze czysty i pachnący . Pod skóra żaden syf się nie zbierał

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Bardziej chodzi mi, czy podczas samego seksu jest jakaś różnica na plus, bądź na minus... przy założeniu, że jeden i drugi jest czysty, umyty.

Gość gość
A to was nie obrzydza tj widok takiego penisa ? nie wygląda jak okaleczony ?

Gość gość
ponawiam

Gość gość
Nie nie wygląda jak oka leczony. Samego szwu nie widać. Jest mniejsza różnica w kolorze między tym co powinno być zasloniete a reszta. W sexie potrzeba więcej nawilżenia żeby mógł wejść. Generalnie jest mniej wrażliwy. Normalnego jak lizesz końcem języka to wariuje a tu spokój:) więc trzeba się bardziej napracować. Dłużej dochodzi, ale wynika to chyba z tego że poprostu nie jest tak wrażliwy.

Gość gość
A jeśli chodzi o nasze doznania podczas normalnego seksu, to bez różnicy?

Gość gość
Ja miałam ale mu nie stawał ,jak ma tatuaże to sobie go odpuść :)

Gość gość
nie jestem obrzezany ale mam bardzo krótki napletek i praktycznie od czasu kiedy zacząłem dojrzewać główka jest cały (także w spoczynku) odsłonięta. Jedyna różnica - trzeba nawilżać bo na sucho czasami boli - od czasów masturbacji musiałem używać kremu lub oliwki.

Gość gość
Proszę o wypowiedzi dziewczyny, które miały doświadczenia z obrzezanym facetem.

Gość gość
Miałam w swoim życiu seks z 14 facetami - z każdym byłam w związku (jestem atrakcyjną kobietą), żaden nie był obrzezany - wnioskuję zatem, że w PL nie ma praktycznie obrzezanych facetów, chyba że jakieś przygody ze stulejką, ale wówczas strach z takim mieć dzieci, bo z potomkiem może być podobnie.

Gość gość
Czyli to jak z porządnym facetem? Wszyscy słyszeli, a żadna z nas nie widziała...?

Gość gość
no obrzezany czyli bez skorki na glowce... pewnie czuc przemieszczanie sie glowki... sama jestem ciekawa

Gość do gość
gość 2017.06.14 , to Ty miałaś przed mężem więcej niż 1 partnera? :O Do pani, która miała 14 facetów, tak się usprawiedliwiasz że z każdym byłaś w związku, a to były zwykłe przygody. Szanujcie się kobiety!

Gość gość
do gość dziś gość 2017.06.14 , to Ty miałaś przed mężem więcej niż 1 partnera? pechowiec.gif Do pani, która miała 14 facetów, tak się usprawiedliwiasz że z każdym byłaś w związku, a to były zwykłe przygody. Szanujcie się kobiety! xxx Nie jestem tą babą,ale i tak co cie to interesuje.Może i dobrze,bo nie wiadomo co by ją z jednym czekało :) Fakt 14 to dosyć duża liczba ale to jej sprawa a tobie nic do tego.Poza tym nie liczba partnerów mówi o tym czy ktoś się szanuję poczytaj nawet topik takiej baby dodała go ostatnio i jest całkiem spoko : http://f.kafeteria.pl/nowy-post/6799994

Gość do gość
dla mnie przeszlosc seksualna kobiety to podstawa

Gość gość
Miałam dwa lata chłopaka Żyda, który był obrzezany. Najlepszy seks jaki miałam w życiu, potrafił kochać się pół nocy. Dużo pózniej dochodził niż inni.

Gość gość
gość wczoraj A czy to, jak czułaś go w sobie wyróżniało się w jakiś sposób na tle nieobrzezanych? Czy to na plus, czy na minus?