Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przy kim chce sie wam zyc?

Polecane posty

Gość gość

spotkaliscie taka osobe?

Gość gość
tak, to mój narzeczony. zanim go poznałam byłam zupełnie inną osobą, taką smutną, poważną, wyobcowaną. Nadał sens mojemu życiu :-)

Gość gość
Przy mojej ex która wciąż mnie kocha a ja posuwam inną.

Gość gość
A jaki jest?

Gość gość
Osoba daje wsparcie ale szczescie to nasz stan i to tylko my mozemy sie w niego wprowadzic. "W zyciu piekne sa tylko chwile". Dla tych chwil trzeba nauczyc sie dystansowac sie od przykrych spraw, wlasnie chocby na chwile. Nauczyc sie swietowac wlasne sukcesy i czerpac z tego radosc, poczucie, ze jest sie na wlasciwym miejscu o wlasciwam czasie :) Tego nikt nie da w prezencie :).

Gość gość
ja również spotkałem taką osobę której sama obecność powodowała uśmiech na twarzy i siłę, sprawiała że życie nabierało barw

Gość morskiecienie
radosnych, empatycznych, uważnych, małomównych, otwartych umysłach, ciekawych świata, spokojnych, słyszących, obecnych :) i lubię siebie, więc mam chęć życia

Gość gość
ogólnie czy konkretnie ? Bo teraz nie ma koło mniej żadnej takiej konkretnej osoby nawet na gruncie kolezeńskim

Gość gość
przy kochanku tylko..on jest moim zyciem

Gość gość
Przy milych ludziach, "wole milych niz szczerych" :)

Gość morskiecienie
chyba można być szerze miłym i/lub miło szczerym :)

Gość gość
prawda boli :D

Gość morskiecienie
nie zawsze, podobnie jak nie zawsze szczerość=prawda :) dobrego dnia i chęci życia, bez względu na to czy ktoś jest czy go przy nas nie ma

Gość gość
Niekiedy szczerośc czy prawdę po prostu lepiej przemilczeć, niż sprawić komus przykrość.

Gość gość
13:46 - fajnie :)

Gość gość
Spotkałam taka osobę 28 maja 2016 r . Przy nim promienieje, uśmiecham się , czuje ze żyję. Jest takim światełkiem, które rozświetla moje życie.

Gość gość
A mnie chce się życ przy sobie samej,dla siebie.Nie uzalezniam szczęścia od innych,oni są tylko dodatkiem.Dzis są-jutro ich moze nie byc.

Gość gość
13:46 dzieci są bardzo ważne ale 'urodziłam sobie' brzmi jednak dość niebezpiecznie gdyż dzieci nie posiada się dla siebie, nie są one własnością rodziców i nie są dane na zawsze (to taka dygresja gdyby ktoś o tym nie wiedział a na tym forum niestety często widać że rekompensatę po brakach w relacji partnerskich matki szukają u swoich dzieci ;/) 14:02 i tak właśnie powinno być, jedynie osoba szczęśliwa sama ze sobą jest prawdziwie szczęśliwa

Gość gość
a gdzie tam przekonanie?

brzmi jednak dość niebezpiecznie X Coś w moim wpisie skłoniło Cię do tej słusznej dygresji :P

Gość gość
a kto powiedział, że to moja dygresja?:P inna sprawa, że Twoje stwierdzenie brzmi trochę egoistycznie ale też wydaje mi się, że nie należy z tego wyciągać zbyt daleko idących wniosków am i right?:classic_cool:

Yes, you are ;) Xxx ja również spotkałem taką osobę X Pojawiły się tutaj takie stwierdzenia, pojawiło się i moje :D z dzieciakiem mam zdrową relację, obie potrzebujemy czasu spędzonego wspólnie i oddzielnie ;) wiesz uważam że zdrowy egoizm jest ważny w życiu i podobnie jak Ty - podstawa to lubić samą siebie i z samą sobą spędzać czas :)

Gość gość
Chciało mi się żyć przy nim.Teraz juz coraz mniej.

Gość gość
"nikt nie przyszedl na ten swiat zeby spelniac nasze oczekiwania"

Gość gość
mojej wspaniałej mamie mam tylko ja........... no i siostre.

Gość gość
16:39 zabrzmiało dla mnie niebezpiecznie ("urodziłam sobie" co można odebrać jako postawienie dziecka jednak w roli instrumentalnej - do spełnienia konkretnego zadania, zaspokojenia wyłącznie potrzeb rodzica) stąd taka przyboczna refleksja a uzasadnienie było w nawiasie - dotyczyło głównie popularnych na kafe wypowiedzi zaś Twoja wypowiedź była bardziej inspiracją by znów zwrócić na to uwagę innym osobom, które zbyt dosadnie mogły te słowa odebrać ;) dobrze że Ciebie to nie dotyczy :)

Gość gość
pytanie typowego bluszcza

Gość gość
14:02 Nie potrafię tak jak Ty w pojedynkę. Dla mnie relacje z innymi są bardzo ważne i istotne. Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.