Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bawicie się cipka przy swoim facecie

Polecane posty

Gość gość

Np masturbujecie się przy nim?

Gość gośćPaulinka
Chyba za każdym razem jak się kochamy.

Gość rozpustna Be
Pewnie że tak

Gość gość
Jasne że tak jego to kreci

Gość gość
Jeszcze jak stoję nad nim i się bawię a on leży.

Gość gość
Przypomniała mi się pewna historia z podróży samochodem na trasie Przemyśl - Dynów. Zobaczyłem na polanie obok drogi ukraiński autobus i bawiące się przy ognisku duże towarzystwo. Raczej nie pary ale zbieranina mężczyzn i kobiet. Coś skłoniło mnie , że zajechałem do nich swoim dość luksusowym autem. Zaraz siedziałem na ławce-pniaku z podstawioną szklanką chyba samogonu. Z wiadomych przyczyn mogłem tylko pogadać po rusku. Towarzystwo było już dosyć wstawione, Spacerując trochę podeszła do mnie młoda kobieta "czy mogę jej pokazać". Ciekawość wzięła górę i powiedziałem że najwyżej w pobliskim lasku. Tak czy inaczej znalazłem się tam z czterema damami. W zamieszaniu na polanie nikt nic nie mógł zauważyć. Wszystkie były dobrze wstawione. Nie miałem wielkich oporów zsunąć spodnie i majtki by zobaczyły co chciały. One jak na komendę momentalnie zsunęły swoje spodnie, włożyły ręce w majtki i wszystkie zaczęły się masturbować patrząc na to co im pokazałem. Wszystkie miały zaraz swobodne, głośne orgazmy. Wszystko trwało nie więcej niż 20 minut. Po tym teatrze zwinąłem się i odjechałem.

Gość gość
Jak proszę żonę żeby się zamawiała sama dla mnie to ona ze woli jak ja jej to robię i nie chce sama

Gość gość
Moja tez mowi ze woli sama a juz kilka razy w nocy słyszałem jak ja masuje i pojekuje