Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jak to z wami jest?

Polecane posty

Gość gość

W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już z***biście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..." nie chciałem tą aluzją obrazić tylko uświadomić że 80% kobiet tak postępuje w życiu ,wiecznie mało na koniec zostają im odpady i piwnice tego sklepu życia gdzie sam wadliwy towar i uszkodzony przez te co zniszczyły go mażąc o tym pietrze wyżej . i żadna się do tego nie przyzna

Gość gość
są tacy, którzy za cholerę nie potrafią dogodzić babom (?) i tacy, dla których nie stanowi to najmniejszego problemu 💤

Gość gość
Stary dowcip. A to, że kobiety są z natury ciekawskie to inna sprawa. Lubimy także marzyć przez RZ.

Gość gość
to co napisales mozna w 100% przypisac facetom, wciaz im malo, ciagle chca lepsza, i lepsza i mlodsza i piekniejsza, a sami sa quazimodo i stale by wymieniali na inne. Nigdy ZADNA kobieta faceta nie zaspokoi, stale bedzie chcial innej - lepszej, piekniejszej i mlodszej, nigdy zaden wiernosci nie dochowa, zaden !

Gość gość
14:22 Jak sobie wbijesz taka mantrę w głowę to pewnie tak będzie, gorzej ...gdyby ci się trafił taki co jednak by się postarał przy takim podejściu i tak byś nie uwierzyła. Pozywywne myślenie przyciąga pozytywne rzeczy coś jak myślenie życzeniowe :)

Gość gość
Facetom za cholere nie idzie dogodzic, wciaz im malo, wciaz chca piekniejszej. W koncu kazda kobieta sie starzeje i brzydnie z wiekiem, dlatego faceci je zostawiaja i wymieniaja na mlodsze non stop i uganiaja sie i slinia do kazdej ladniejszej.

Gość gość
14:37 Może mam to szczęście, ze spotykamy innych ludzi na swojej drodze :) w tym oczywiście mężczyzn ;)

Gość gość
Ja też bym weszła na ostatnie piętro z ciekawości tak po prostu lubię mieć wachlarz możliwości do wyboru

Gość gość
A ja bym zwietrzyła spisek :D zresztą po co skoro dostałabym już to czego potrzebuję :)

Gość gość
Bardzo fajnie napisane autorze :) Niestety, ogólnie w życiu tak jest, że niezależnie od płci, człowiek pragnie i dąży do ideału. Często nie doceniając tego co się ma, lub może mieć.

Gość gość
gość dziś Nie całkiem masz racje znam masę facetów co mają partnerki przeciętne (sory za wyrażenie)według innych ale według nich są najlepsze najpiekniejsze i świata poza nimi nie widza , taka jest mentalnośc mężczyzny nie chłopczyka . problem ze mało jest kobiet które to odwzajemnią z czasem się nudza lub im odbija poprostu są niestałe i za ciekawszkie co prowadzi do konca związku . co ciekawe nie widza w tym swojej winy . może to śmieszne co teraz napiszę ale kobieta myśli ze jak już wyjdą za mąż czy urodzi dziecko to mozna olac faceta i to on ma się teraz starać a same spychają go na dalszy plan , Przepraszam te panie co to rozumieją i zawsze mają partnera na uwadze ukłon dla tej garstki prawdziwych kobiet , co zawsze widzą jak partner się czuje , a reszta płacze po takich portalach pisząc jaki to drań zdradził odszedł itp (nie licze prawdziwych dupków to margines)

Gość gość
Bo jak wyjdą za mąż i urodza dzieci, to mają tyle roboty, że nie mają już sił na zaspokajanie zachcianek męża. A facet jest egoista i chce być zawsze w centrum uwagi i tylko seks mu w głowie :O Szkoda że to faceci nie rodzą dzieci, bo wtedy widzieliby jak to jest. Ale facet by tego bólu i wysilku nie wytrzymal :D Ale kobieta musi, i ma być jeszcze opiekunką, praczka, kucharka i kochanką, dla faceta :O

Gość gość
Ja znam wiele ladnych kobiet co maja nawet nie precietnych a brzydkich facetow i ich kochaja i sa wierne. Znam tez kobiety, ktore sa zdradzane przez swoich brzydkich facetow. Idac przez miasto nie idzie spotkac brzydkiej kobiety z przystojnych facetem, takie brednie to tylko faceci opowiadaja zaklamujac rzeczywistosc. No nie spotkalam w z swoim zyciu nigdy brzydkiej kobiety z przystojnym atrakcyjnym facetem - mowa o zwiazkach, a nie kolegowaniu sie. Gdzie sa takie pary? gdzie sie pytam? Wsrod celebrytow podobnie jak wsrod przecietnych polaczkow piekne kobiety i paskudni starzy faceci. Mam sasiadki, ktorych mezowie poszli do mlodszych, ladniejszych, zostawili dzieci jak zona przytyla po ciazy (jakby nie wiedzieli ze w ciazy zachodza zmiany w organizmie kobiety, dzieci niedouczone) , mam w rodzinie tez takie przypadki. wiec gdzie ty masz tych facetow co swiata poza swoja kobieta nie widza?:D ha ha co za wymysl prawikow. Jak kobieta urodzi dziecko to faceci taka (a niby kochaja) zostawiaja i znajduja sobie inna kobiete. Gdzie ty tu masz milosc? :D Faceci czesto sie nudza swoimi kobietami i ciagle zmianiaja je na inne, flirtuja, wzdychaja do piekniejszych, zdadzaja z innymi, gdzie tu wiernosc i oddanie jednej?:D ha ha Facetom nie idzie dogodzic nigdy ! Nie ma kobiety na tym swicie co by jednemu dogodzila. Kazda kiedys sie zestarzeje i facet zacznie i tak interesowac sie innymi kobietami. Nie ma tu zadnej milosci w tym ani oddania. Albo sie facet znudzi kobieta albo kobieta sie zestarzeje :D albo spotka ladniejsza albo mlodsza. Ze strony faceta nie ma nigdy nie bylo zadenego oddania jednej kobiecie i nie widzenia swiata poza nia cale zycie. No skonczcie te brednie wypisywac. 20 letni faceci slinia sie do 20 letnich kobiet, tak samo jak 30, 40, 50, 60 czy nawet 70 letni. Moja kolezanka miala konto na portalu randkowym (miala wtedy 22 lata) i pisali do niej 60 latkowie, 50 latkowie i 40 latkowie majacy zony, dzieci,rodzine. Ciagle szuka facect piekniejszej i mlodsze, bo jedna nie dogodzi mu na stale.

Gość gość
gość dziś kobieta ma zaspokajac zachcianki faceta by nie poszedl do innej? A czemu faceci nie chca zaspokajac zachcianek kobiet?

Gość gość
15/37 Jak się im nisko stawia poprzeczkę to później trudno się dziwić, ze nie skaczą wysoko ;)

Gość gość
Temat z "dowc**em" poruszył sporo kobiet ;) Ciekawe dlaczego? Po przeczytaniu postów jedno jest pewne, większość Pań dążyła na szóste piętro :( Może przy pokonywaniu pięter nie miały czasu na zastanowienie, czy stać Je na wyższą jakość męża? Przecież to był ekskluzywny sklep, nie jakiś tam lumpex! I jakieś "walory" należało jednak przy zakupie posiadać? ;) Zdrowy rozsądek byłby wtedy wystarczający, a nawet wskazany :) No i tak kończą się "zakupy" Pań utyskujących teraz na mężów, i na większość mężczyzn. I nie, nie jest to wcale śmieszne :(

Gość gość
Ja bym została na piątym :-) A na męża narzekam jak żadna inna mimo iż w gruncie rzeczy to dobry facet :-)

Gość gość
gość dziś solidarność jajników nie upoważnia do pisania kłamstw . dajesz przykłady z klapkami na oczach . Jestem samotnym ojcem i wychowuje 2 dzieci w wieku szkolnym mamusia poszła w długą . w pracy mam jeszcze 2 co sami wychowują dzieci .sąsiad z bloku walczy w sadzie oczerniany przez mamusie o pozbawienie jej praw rodzicielskich która ma już drugiego faceta który zneca sie nad dziecmi i one uciekają do niego . moge dać dziesiatki przykładów , tylko po co by się licytować ? z kim Łatwo pisze sie to co ktoś powie ze znajomych ze słyszenia nie wiedząc czy to prawda , nie wiecie jaki koszmar przechodzą ojcowie by wywalczyć prawdę czy normalny kontakt z dziecmi i nie zawsze rozwód jest z ich winy czy zdrady mimo to sądy nieraz niesprawiedliwie przyznają opiekę matce ,mi się udało po długiej walce pozbawić ja praw była żonka ma 2 wyroki za oczernianie . tak wiec nie oczerniaj facetów jak gówniara co niezna życia (przepraszam za to ale tak sie zachowujesz) mam przyjaciół też samotne matki i sa to wspaniałe kobiety które znają życie i wiedzą że są ludzie podli nie ma różnicy w płci a nawet mówią że to kobiety są bardziej wredne bo nie jednej najbliższa przyjaciółka rozwaliła rodzinę a ona jej wierzyła . przepraszam jak kogoś uraziłem to nie było zamierzone