Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do matek eko i interesujących się zdrową żywnością, naturalnym leczeniem

Polecane posty

Gość gość
Czy w CH mogę kupić gotowe profesjonalne wlewy na bazie tej wody utlenionej i witaminy C? W normalnej aptece typu Reform? Nawet nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa? Pamiętacie nazwy na waszych opakowaniach? Albo producentów? Kto je robi? Weleda, Wala? I jaki to mniej więcej koszt za opakowanie i ile takie opakowanie ma litrów? (To są gotowe roztwory, czy proszki do wymieszania w jakąś apteczną oczyszczoną wodą demineralizowaną?)

Gość gość
Ja już dawno zauważyłam, że farma to jest czysty biznes. Mój eks jest z SE i co tam się dzieje to się człowiek za głowę złapać. Jak jest jakakolwiek "epidemia" (celowo) nagłośniona w międzynarodowych mediach, typu np. ptasia grypa albo świńska grypa, to szwedzki rząd wykupuje od firmy farm. szczepionki dla całej populacji mieszkańców kraju i organizuje obowiązkowe masowe szczepienia w specjalnie stworzonych na ten cel tymczasowych centrach interwencyjnych, np. lokalnych halach sportowych, gdzie ludzie stoją w wielkich kolejkach do szczepienia. W NO jest bardzo podobnie. A potem masowo borykają się z efektami ubocznymi (np. narkolepsją). Ogólnie mam wrażenie, że te wszystkie "epidemie" są kontrolowane, czyli wirus jest tworzony syntetycznie przez ten sam koncern, który później "niby wynajduje" szczepienie i wprowadza na rynek. Jest to zastrzyk dużego kapitału dla danego koncernu.

Gość gość
Niektóre społeczeństwa są zastraszane skutkami niezaszczepienia się - szczególnie tam gdzie lokalnie oferowane jest dane szczepienie. W tym samym czasie w PL nie było takiej kampanii, nikt się nie szczepił, ani nikt nie zachorował, a SE jest przecież po sąsiedzku, więc ryzyko zakażenia prawie takie samo. Na tym przykładzie doskonale widać jak straszną ciemnotę im cisną.

Gość gość
Niech mi ktoś odpowie na pytania z pierwszej str. z 11:05 i 11:10! (Chodzi o wlewy!)

Gość gość
Podnosze!

Gość Marianka00
Myślę, że żywność eko jest bardzo ważna dla nas i naszego zdrowia. Faktem jest jednak, że trudno dostać w pełni naturalne i wysokiej jakości produkty. Ja wpadłam ostatnio na stronę http://staropolskagaleriasmaku.pl/ i tutaj zauważyłam, że mają naprawdę dobre propozycje. Ich produkty wydają się być wysokiej klasy, co fajne mają szeroki wybór najróżniejszych propozycji i zachęcające ceny. Może więc warto tutaj kupić?

Gość Anqua
Polecam stronę zapytaj dietetyka, gdzie za darmo i bez rejestracji można poradzić się dietetyka nt odżywiania w ciąży karmienia bobasa, całej rodziny i innych kwesti związanych ze zdrowiem ;) https://kcalmar.com/zapytaj-dietetyka/

Gość gość
no tak teraz jest moda na "eko-sreko", fit mamuśki i wszytsko takie idealne na zewnątrz... Puknijcie się w głowę.