Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona miała ok. 10 facetów przede mną

Polecane posty

Gość gość

duzo? malo? wasze ile mialy? ogolnie wycwiczona jest nie powiem:) ale... chodzi o sam fakt...

Gość gość
dużo chyba.moja miała tylko mnie i też ją wyćwiczyłem.

Gość gość
C**a wiadro.

Gość gość
wlasnie nie, jest ciasna bardzo o dziwo... moze po prostu lubi ssac, nooo i bardzo lubi byc brana od tylu.

Gość gość
No i co z tego? Podwojne standardy, w przypadku faceta taka liczba partnerow jest ok, a kobiety nie? A co, nie liczy sie dla ciebie jakim czlowiekiem jest, tylko z kims spala, bo masz jakies kompleksy? Albo ci wpojono mit o tym jedynym? Obudz sie, jest 21 wiek, Europa

Gość gość
Wy jak widac seksu z nikim nie uprawialisci, skoro sie wam wydaje, ze pochwa sie od niego rozciaga. Do ksiazek, dzieci, douczyc sie troche podstaw ludzkiej anatomii

Gość gość
Koleś, ty serio masz taka rozkminke??

Gość gość
Co za palant...

Gość gość
Moja była dziewicą a i ja wcześniej nie miałam żadnej. Gdy byliśmy w narzeczeństwie po roku zapragnałem by to nadgoniła. Dlatego zaproponowałem jej ostre zetknięcie przez trójkę naszych wspólnych kolegów oczywiście z moim udziałem. Wtedy poczuła że na prawdę została rozdziewiczona do końca nawet lekko krwawiła. Myśleliśmy że to okres ale była tydzień po okresie i nie okres. Każdej taki seks przy udziale chłopaka by się przedał jest to niesamowite przeżycie dla obu partnerów.

Gość gość
A ilu podczas bycia z tobą ?

Gość gość
Po ślubie uprawiamy seks z drugą stałą parą cztery lata młodszą. Mamy seks w różnych układach nawet podczas kilku godzinnej zabawy w obie dziurki są obie zaliczane. Po tamtym seksie grupowym balismy się bo był to seks bez gumy i zaliczał moją jeden po drugim w zalaną cipkę. A niektórzy nawet zaczynali od minetki nie brzydząc się poprzednika który zalał cipkę.

Gość gość
podczas bycia ze mna tylko 1.

Gość gość
A ja taka ciasna sie zrobilam jak pierwszy raz moj przyszly mnie posuwal ze uwierzyl ze on pierwszy mnie w******* i ze z nim dziewictwo stracilam. A ja przed nim pare ku/ta/siorow w pizfdzie mialam i w buzi tez

Gość gość
nooo tyle roznica, ze moja zona powiedziala o tym otwarcie:)

Gość gość
tja, juz pisales ziomu:))

Gość gość
A miala wkladke albo tabsy? Kazdy sie w nia spuszczal?

Gość gość
z tego co mowila to albo gumki albo na twarz lub piersi...

Gość gość
petarda!

Gość gość
Tez moge ja podmichac jako 11 i pol , bo ciebie zimus licze jako polowA :)

Gość gość
Moja żona miała 14,mielismy kiedys godzinkę zwierzeń,ja mialem 2 razy wiecej kobiet,nie mam jej tego za złe,bo tak jak któraś pani napisała że jeśli facet zalicza to jest ok.a gdy kobieta to już d*****,ale to my robimy wezystko zeby pojsc z kobietą do łóżka.

Gość gość
nie mam nic przeciwko lubię wykształcone ale bez wiadra xxl po fistingu !!! 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
Nigdy bym sie mezowi nie przyznala ilu facetow mnie oprocz niego mnie ruuchalo

Gość gość
Ilu facetow mnie przed slubem *****lo i czy wogole takie cos bylo to moja sprawa ale na p*****e zaden sladu nie zostawil a ile rozkoszy , mi dali to tez moja sprawa. Jestem juz 5-c lat mezatka ale kochanka tez mam juz drugiego i ten teraz to naprawde ma duzego i jest super nawet nie mysle ani dnia zyc bez niego

Gość gość
do gość dziś nie dziwię Ci się skoro faceci maja takie podejście, co to ich obchodzi, nawet jeśli miała 50 to będę ja kochał

Gość gość
i co z tym zrobisz?

Gość gość
ja mialam kilku

Gość gość
Pod iloma przed slubem wrzeszczalam i ilu w mojej ciipce penetrowalo to nie pamietam bo nie notowalam ale jednego to nie zapomne Gdy bylam u kolezanki w Francji Gdy do kolezanki przyszedl jej znajomy ktory ja posuwa to z nim przyszedl jego kolega ktorego ona juz znala tylko mi krotko powiedziala zebym poszla na calosc to nie bede zalowac Powiedzialami ze pierwsze to z nim byla w lozku apozniej dopiero z tym co teraz.Miala racje ze ma duzego i moze dlugo najpierw kolezanka z swoim i ja tez . Na pozegnanie obydwa brali mnie na zmiane ta zjechana to przedtem nie bylam a do tego dwuch tez jeszcze mnie nie rypalo a k***ssy mieli dosyc-dosyc duze czulam bardzo gleboko Bylo bardzo milo i wspaniale