Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZisiaj w kosciele

Polecane posty

Gość gość

widziałam kolezanke ktora chodziła ze mna kilka lat temu do szkoły niby sie nie przyjaznilysmy specjalnie a nawet nie wiem czy to mozna bylo nazwac kolezenstwem pozarlysmy sie w smsach i stwierdzila ze jiuz dla niej nie istnieje przeszla kolo mnie ani be ani me pchala wielce wozek z bachorem, juz myslaam ze mnie zaczepi po josciele bedzie czekac az wyjde i mi powie kilka slow ale poszla w p**du..

Gość gość
dodam to ze mam ja w d***e byla dobra jak zeszyty potrzebowala dobrze ze jej drzwi nie otwarlam jak matury nie zdala z niemca to wiedziala do kogo przyjsc a na fakultety wogole nie chodzila dzis mamy po 30 lat ona ma meza i 2 dzieci a ja jestem sama co jest ze mna nie tak?

Gość gość
po co sie czlowiek tyle uczyl jak nie mam swojej rodziny ona niby twierdzila ze byla moja kolezanka wedlug mnie nie nawet w lawce razem nie siedzialysmy powiedziala mi ze ja i tak bede sama bo ze mysle jak idiotka..

Gość gość
wiem ze sie smiala ze mnie potajemnie z tg co mowie jak wygladam i wogole bo co bo tylko im sie moglo ulozyc a mi nie kolezanka to pojdzie razem do kina na basen itd a ona tg nie robila nawet na slub mnie nie zaprosily nie ma kolezanek w pracy tez ich nie ma

Gość gość
gówniaka każdy może zrobić

Gość gość
co jakiego gowniaka nie wiesz o co chodzi a piszesz bzdury lecz sie