Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mam policzyć za dobę

Polecane posty

Gość gość

Prowadzę mały pensjonacik w górach i przyjechali dzisiaj do mnie na weekend bożego ciała goście którzy są u mnie już 5 raz . powiedziałam żeby się rozgościli a rozliczymy się później. będą u mnie w sumie 3 noce i nie wiem ile im policzyć Standardowo biorę po 50 zł od osoby Ale oni 5 raz u mnie więc wypadałoby być miłym dać im rabat jak myślicie liczyć normalnie po 50 czy trochę taniej ?

Gość gość
A jak przyjadą 10 raz, to już za darmo będzie? Może w ramach tego 5 przyjazdu jakiś specjalny deser dla specjalnych gości, albo po kieliszku koniaku do kolacji. A nie rabat za pokój..

Gość gość
Jak jest duza grupa, to daj rabat na jedna osobe, niech sie kloca na kogo (zart). Sama policzysz najlepiej o ile mozesz im obnizyc cene :)

Gość gość
2 osoby ( małżenstwo) myślałam żeby im policzyć po te 40 zł Bo w sumie wracają do mnie 2 razy w roku .

Gość gość
Jak opuścisz, to pomyślą że ci sie standard obniżył i nie masz klientów. I powiedzą że do bidy nie będą przyjeżdżać - bo w góry to taka hołota tera jeździ panie, że uh! Jak ich stać na 50 to i 60 zapłacą. A jakby pytali dlaczego podrożało, to powiesz że w zeszłym miesiącu pościel zmieniłaś. Tak bedzie dobrze.