Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę kupić pieska. Czy ktoś może pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym kupić psa rasy jamnik. Szukam po ogłoszeniach w swoim mieście i nic nie mogę znaleźć:( Interesuje mnie suczka tej rasy, może być z hodowli, ale niekoniecznie. Czy ktoś wie, a może zna w Warszawie kogoś kto ma pieska tej rasy do sprzedania?

Gość gość
jamniki są wredne i cxiezko je ulozyc

Gość gość
A ja znam pare jamnikow i są fajne. A nie możesz kupic w innym mieście? Na olx zobacz

Gość gość
Tyle psów zdycha w schroniskach - a ty chcesz wydawać kase na jakiegoś sukinsyna??

Gość gość
tu autorka chcę jamnika, bo miałam wcześniej przez kilkanaście lat. Tak, wiem, że są wrednie, moja sunia też była:P ale strasznie ją kochałam i ta wredność i charakterek mi się podobały. Absolutnie nie chcę jej zastępować, bo od jej śmierci minęło już sporo lat, ale mam obecnie warunki i sentyment do tej rasy. Problem z kupnem w innym mieście jest taki, że nie miałabym jak odebrać pieska:( Co do psiaków ze schronisk to miałam trzy, każdego kochałam i dbałam, ale teraz chciałabym po prostu mieć pieska takiej rasy jak moja pierwsza sunia.

Gość gość
Nie kupuje sie psa tej samej rasy ;/ po co chcesz przywolywac wspomnienia o tamtej? tylko cie to dobije,.,

Gość gość
tu autorka nie dobije, bo minęło 12 lat od odejścia mojej suni. Dlatego wcześniej nie brałam nigdy psów tej samej rasy,bo się bałam, że będzie za dużo wspomnień, ale już minęło mi to i chcę właśnie jamnika, bo znam tąrasę. Miałam przez ten czas 3 kundelki ze schroniska, ale jeden został zabity przez samochód:( a miał tylko 3 latka, druga sunia była już wiekowa jak ją brałam więc odeszła i teraz pół roku temu trzeci kundelek zachorował mi i też odszedł. Bardzo przeżywam odejście każdego mojego zwierzęcia, ale jestem już gotowa by znów mieć pieska tej rasy co mój pierwszy.

Gość prawi 114
mój kuzyn miał jamnika .. Pamiętam jak byłem mały to szczekał na nas przez 30 minut