Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafik96

Brak Diewczyny

Polecane posty

Witam Chce wam napisać wygadać się... Mam 21 lat i nie mam dziewczyny i brakuje mi kogoś do wygadania się .. Byłem nieśmiały ale już nie jestem pozbyłem się tego rozmawiam normalnie z dziewczynami bo pracuje z nimi i są cały czas jakieś nowe osoby młode i starsze i wszystko jest ok ..... rok temu miałem niby dziewczynę (zdawało mi się ) nie wiem czemu nie wyszło bo moja własna siostra jej znalazła kogoś innego no i się skończyło ale ona była jeszcze nie dojrzała bo chciała od de mnie tylko kasy aaa no i robiłem za taxi podwieś tu i tu .... cionk dalszy nastąpi

cz 2 Witam No i pisała do mnie że ja do niej pisze jakieś sms pod innym numerem (no tak każdy powód jest dobry do nie odzywania się ) i był koniec a teraz mi brakuje drugiej połowy bo nie ma do kogo się odezwać ani nic... Cały czas żeby nie myśleć o kimś to pracuje zajmuje się wszystkim nawet szkołę zacząłem żeby nie mieć wolnej chwili ale gdy mam wolne do myślę tylko tym że jestem sam.... Za to wszystko nawet z siostrą się nie odzywam ... Tam gdzie pracuje jak wspomniałem to jest dużo dziewczyn tylko one to są z Ukrainy są niektóre spoko no ale ja nie chce mieć dziewczyny z Ukrainy bo one muszą mieć wizy no i tak był sam... Nawet jedna mi się podoba....Jak jest to rozmawiamy a jak nie ma to co niema z kim rozmawiać...są inne no ale oni żonate i co nici z tym no ale można z nimi rozmawiać... Dobra wiem że mam duże kompleksy no ale to robi brak drugiej połowy i za to też dużo pracuje bo potrafię z jednej do drugiej pracy iść a nawet czasem na sen nie ma czasu ale tylko wtedy nie myślę o tym nooo... brak mi