Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zmienilibyście w swoim życiu ?

Polecane posty

Gość gość

Każdy z nas podjął jakieś decyzje których dziś żałuje.

Gość gość
przede wszystkim żałuję tych niepodjętych decyzji

Gość gość
niczego bo dało mi to szkołę życia, natomiast z dzisiejszą wiedzą jakby to było możliwe,to bardziej bym dbał o zdrowie,żeby być w stanie pracować w czymś co mogło dać mi pieniądze i święty spokój

Gość gość
Zasadniczo to chyba nic. Co najwyżej chciałabym aby tak jak jest było trochę na wyższym poziomie. Tzn pracę mam lepsza niż przeciętna ale gdyby znalazła się lepsza to bym wzięła, mąż i rodzina ok ale mógłby być trochę bardziej romantyczny, mam fajny dom ale jakby był większy to byłoby jeszcze lepiej.

Gość gość
Jedyne co żałuje to to że uzależniłam się od tego forum, bo tak to jestm z życia zadwolona.

Gość gość
wszystko bym zmieniła, chciałabym uniknąc depresji która zabrała mi ponad 10 lat życia

Gość gość
Ja mam dylemat... bardzo młodo wyszłam za mąż, bo byłam zakochana. Rodzice doradzali mi wstrzymanie sie ze ślubem /nie byłam w ciąży/ i podjęcie studiów.. ale ja uparłam sie jak osioł bo zwyczajnie zakochałam się. Małżeństwo docelowo okazało się jedną , wielką porażką... Czy żałuję? I tak i nie. Mogłam więcej w życiu osiągnąć... Z drugiej strony - nie miałabym 2 wspaniałych synów a tego żałować nie potrafię :-)

Gość gość
jutro piątek to zmienie majtki bo idę na dyskę

Gość gość
nie zapaliłabym papierosa

Gość gość
Żałuję w zasadzie wszystkich decyzji, które podjęłam w moim życiu. Od wyboru studiów i zawodu do wczesnego wyjścia za mąż i urodzenia dzieci.

Gość gość
że nie sprzedałam dziewictwa. odebrał mi je darmo taki leszczyk -kolega z klasy na wycieczce