Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_40

Brak przyjaciół i znajomych nigdy nie boli tak bardzo...

Polecane posty

Gość Prawie_40

... jak wtedy gdy rozpada się związek... :(

Gość gość
współczuję... osobiście wolę brak przyjaciół i znajomych niż fałszywych przyjaciół i znajomych

Gość prawie_40
Ale jednak brak możliwości wygadania się komukolwiek jest straszny. Po prostu w takich sytuacjach TRZEBA mieć kogoś,z kim można pogadać nawet do rana,bo inaczej idzie zwariować. Sam już tego nie wytrzymuję...

Gość gość
Na co dzień wole być sama dlatego mam niewielu tylko znajomych ,przyjaciół nie uznaje bo dla mnie nie ma takiego określenia dlatego ze każdy czlowiek zdradza wystarczy że znajdzie się w podbramkowej sytuacji. Ale fakt przy rozstaniu brakuje żeby się komuś wypłakac w rękaw.

Gość gość
Teraz nie ma przyjaciół, ludzie są ze sobą dla jakiegoś interesu, jak jesteś komuś potrzebny to masz przyjaciół jak przestajesz być potrzebny albo nie jesteś wstanie pomóc, to okazują się że znaleźli sobie nowych przyjaciół. Ci którzy twierdzą że mają przyjaciół"nadal są im tylko potrzebni i nie mają odwagi sprawdzić, czy jeśli ich poproszą o pomoc w bardzo ważnej sprawie, która będzie wymagała od przyjaciół baardzo dużego poświęcenia czy odejdą, a ja wam mówię odejdą.

Gość gość
Mnie zawsze rozśmiesza ja ktoś mówi "moi przyjaciele".Jego naiwność mnie rozwala.