Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia121

Ból przy seksie

Polecane posty

Jestem dziewczyną i boli mnie jak uprawiam seks z moim chłopakiem. Jego penis ma 18 cm i jest wygięty w dół, podejrzewam, że to wina tego wygięcia, ale nie jestem pewna. Byłam u ginekologa, zrobił mi usg i miałam cytologię i ze mną wszystko w porządku. Wcześniej miałam chłopaka, z którym seks mnie nie bolał, ale miał on mniejszego i prostego penisa. Dodam jeszcze, że boli mnie w każdej pozycji oprócz takiej, że on siedzi, a ja siedzę na nim, przodem do niego. Jego boli tylko w pozycji takiej, że on leży, a ja siedzę na nim. Bardzo proszę o poważne odpowiedzi, ponieważ jest to prawdziwa sytuacja.

Gość gość
ani 18cm ani wygięcie w dół nie powinno być powodem bólu - tak mi się wydaje. Ja mam też 18cm i wygięcie w dół i żadnej dziewczyny ani filigranowej z wąską pupą ani dobrze zbudowanej z tyłkiem jak szafa po porodach nie bolało. Może jest to kwestia nawilżenie, może jakiś problem psychologiczny. Większość pochwic u kobiet ma podłoże psychologiczne a nie związane z niedopasowaniem budowy czy chorobą. Jeśli jest to twój stały partner z którym zamierzasz być na długo proponuję abyście wspólnie jako para zasięgnęli porady ginekologa, który jednocześnie ma specjalizację z seksuologii - uważam, że na pewno znajdzie powód, pomoże i będzie wszystko ok. Jeśli z tym partnerem nie wiąże cię nic poza seksem proponuję rezygnację z niego i zmianę partnera.

Gość gość
Jak jego boli i Ciebie to naprawdę idź i do lekarza razem