Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cięcie włosów córki w tajemnicy

Polecane posty

Gość gość

mój maz w tajemnicy na feriach obciąl corce włosy tj tesciowa poszla z nia taka mala niespodzianka wrocila po 2 tyg z Polski już obcieta .dla mnie szok i placz . córka miała geste piękne wlosy , to ja pletlam warkocze to ja czesałam codziennie do szkoły , niby odrosną ale tutaj skupiam się na zaufaniu czy powinien uzgodnić ze mna takie niemile niespodzianki ? doradzcie ? zycie uczuciowe dla mnie placze

Gość gość
Powinien uzgodnić.

Gość gość
Powinien uzgodnić. Jedynie usprawiedliwić by go mogło to, gdyby córka nie chciała takich włosów i były one tylko dla Ciebie przyjemnością, a nie dla niej samej. Zależy co dziecko o tym sądzi. Tak naprawdę taka decyzja powinna należeć do dziecka.

Gość gość
A to Ty chciałaś, by miała takie włosy, czy córka też chciała? Nie skupiaj się tak na włosach, bo Twoja córka jeszcze pomyśli, że tylko włosy są w niej ładne i godne uwagi, nic więcej :) Wszystko zależy od tego, czy ją do tego zmusili czy sama chciała. Jeśli zmusili bądź namówili -masz mieć prawo żal. Jeśli córeczka sama chciała -miała do tego prawo, a tata miał prawo to życzenie spełnić.

Gość gość
Aż przypomina mi się moja historia, kiedy to po komunii tata zabrał mnie ze sobą do fryzjera. Siedziałam i czekałam aż fryzjerka obetnie tate i oglądając gazete spodobała mi się jedna fryzura, tata stwierdził, że jeżeli chce to moge sie tak obciąć. Miałam włosy do tyłka, po obcięciu były do ramion. Po powrocie do domu oczywiście awantura, 2 tygodnie mama nie odzywała się do taty, a później jej przeszło :P Włosy odrosną, a panowie często się na coś zgadzają nie myśląc o późniejszych konsekwencjach :D

Gość gość
Powinien to skonsultować z Tobą to Ty jesteś matką.Co to za mąż który robi coś w tajemnicy przed żoną.Żenujące.

Gość gość
sama to c****o golisz a córce nie pozwalasz na ścięcie włosów na głowie, durna baba, g****o tobie do czyichś włosów zajmij się swoimi kołtunami

Gość gość
Jak mozna oszpecic dziecko bez zgody matki i dziecka szok.Co za swir

Gość gość
ej no ale to też rodzic - ojciec. może córka chciała i się zgodził. ojcowie są bardzo ulegli dla swoich córeczek. Wiadomo powinien do ciebie zadzwonić, że np córka chce i czy się zgadzasz. nie pomyślał, no ale faceci nie myślą z definicji :)

Gość gość
Zrobił to celowo .Corka nie chciała

Gość gość
Umiecie czytać?Posze jasno"w tajemnicy"Kopa w d**e takiemu bo niszczy rodzine i nie liczy sie z rodzicielką

Gość gość
jeśli córka nie chciała to zmienia postać rzeczy. w jesteście razem? czy osobno? dlaczego wyjechał z córką na 2 tygodnie sam? jeśli takie rzeczy robi w tajemnicy to strach pomyśleć co jeszcze ukrywa.

Gość gość
Może wpadła mu do wiadra z farbą albo przypaliła się nad grillem ojcom takie rzeczy się zdarzają Kocha Cię i nie mówi o wszystkim dla twojego dobra :)

Gość gość
02.27 no mnie tez na komunie matka obciela na krotko bo sie bala ze wszy załapie takie głupie czasy były .generalnie są sprawy ktore rodzice uzgadniają a nie teściowa z synem wpadli pewnie na ten genialny pomysł

Gość gość
Jak mozna dla czyjegos pseudo dobra niszczyc wole matki i dziecka?i robic coś na przekór złośliwie.To jest ignorancja i brak sacunku.Nie p*****l bzdur.

Gość gość
Jeśli tak brakuje ci zaplatania to przerzuć się na szydełkowanie A jak się teściowa zdrzemnie to ciachnij jej asymetryczną albo irokeza z lat 80 niech zobaczy jak to jest

Gość gość
Biedne dziecko:-(

Gość gość
gość dziś Biedne dziecko Które? To małe? Czy to duże co płacze na forum że jej lalce włosy obcięli?

Gość gośćvccjnxd
Bym gnoja pozwala do sadu! Serio! Akurat wczoraj podciela fryzjerka corce wlosy, miala do polowy ud a teraz ma do bioder ale uzgadnialam to mezem. Nigdy bym nic takiego w tajemnicy nie zrobila. Ja jak bylam dzieckiem pojechalam do ojca na 2tyg wakacji, rodzice byli po rozwodzie. Ojciec len wywiozl mnie do babki, tam zlapalam wszy od dzieci na placu zabaw a wlosy mialam piekne geste do kolan, z 9-10l mialam. Babka zamiast mi to wyczyscic bo nie bylo tego ekstra duzo bo to poczatek wszawicy byl to stara suka obciela mi wlosy na pazie, do uszu :-( Mama jak mnie zobaczyla to skoczyla do ojca z lapami i by gnoja zabila gdyby Jej nie trzymali! Podrapala mu caly pysk! Ja bym zrobila tak samo!!! Plakalam kilka tygodni, smiali sie ze mnie w szkole przez ta leniwa stara jedze!!!!

Gość gość sylwia
Tez bym tak zrobiła.Do sądu z dziadem!

Gość gość
Do samosądu!! Za mną dziewczyny!

Gość gość
gośćvccjnxd dziś Akurat wczoraj podciela fryzjerka corce wlosy, miala do polowy ud Przepraszam za moje być może głupie pytanie ale jako przyszły ojciec chciałem dopytać Czy taka długość jest bezpieczna? Nie wkręcą się w szprychy jak jedzie na rowerku?

Gość gość
gość dziś Do samosądu!! Za mną dziewczyny! Tak! Załatwmy to szybko W sądzie sprawa ciągnęłaby sie latami

Gość gość
mój ojciec zrobił to samo mi, na złość mojej mamie. miałam włosy do pasa, zabrał mnie na weekend do siebie a że nie za bardzo umiał czesać, a ja jeszcze nie posiadłam tej umiejętności, bo mama dbała o włosy, to zabrał mnie do męskiego fryzjera i obciął włosy na krótko maszynką, na takiego jeżyka i jemu się to podobało. ale jak jeszcze byli razem to był za tym, żebym miała krótkie włosy, bo z długimi to zawsze problem.