Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mili faceci biorą GRUBASKI?

Polecane posty

Gość gość

a nie no szczupłe mniej atrakcyjne

Gość gość
A dlaczego jesteście tacy głupi i wymyslacie takie bzdety???

Gość gość
nie da sie być mniej atrakcyjnym od grubaski :O Ten tłuszcz, te fałdki, boczki , cellulit, rozstępy, zaparcia, tłusty gruby ryj :D

Gość gość
Da się mam na mysli twarz i ogolne zadbanie Często widuje się takich chłopaków z ladna czy średnia grubaska a mpgliby wziąć brzydka chuda

Gość gość
Zadbana dziewczyna nie żre jak świnia i ćwiczy

Gość gość
Niekoniecznie. Nie zawsze nadwaga wynika z obzarstwa. Te chude też potrafią wpieprzac fastfoody i inne świństwa a potem mają cialo w wypryskach i przebarwieniach. Zadbanie to fryzura, makijaz, czystość i ładne ubrania.

Gość gość
00:59 Tak piszesz jakbyś im zazdrościła :D 2% nadwagi wynika z choroby , 98% to lenistwo i obżarstwo

Gość gość
A no tak, bo wszystkie grube to ładne a chude to brzydkie Szkoda, ze jak ja byłam gruba to mi pisaliście , zem kocmołuch :D jakoś nikt o ładnych ubraniach i makijażu nie mówił a teraz schudłam to trzeba dopierdolic, ze lepsza ładna grubaska (hahaha) niz brzydka chuda :D

Gość gość
Gościu wyżej nie spinaj sie i nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma,nikt nie pisze ze wszystkie grubaski sa ladne ale znam wiele z ladna twarza, zadbane, i widzę ze mają chłopaków , chuda nie oznacza ladna, spójrz np na patrycje smolik, co z tego ze ćwiczy jak twarz ma w plamach , bez makijażu jest brzydka, z makijażem srednia a cialo cale w krostach szczególnie na starszych zdjeciach,

Gość gość
Dlaczego mili faceci biorą grubaski? Są łatwiejsze, nie uciekają na drzewo.

Gość gość
Wcale nie wolą.

Gość gość
zadbane kobiety z niewielką nadwagą (duży biust, niewielki wystający brzuszek, fajne wcięcie w biodrach i wydatna pupa) są bardzo seksi i na ogół bardzo dobrze uprawia się z nimi seks w odróżnieniu od chudych. Nie wiem dlaczego tak jest ale ja się z tym spotkałem. Poza tym takie kobiety są na ogół bardziej towarzyskie, otwarte i uśmiechnięte i nierzadko także wbrew stereotypom wysportowane. Mój ideał figury to taki jak na zdjęciu poniżej https://68.media.tumblr.com/df712228674b6d3d4d932ce4a8a3a1fd/tumblr_mquhvdxdK01qd3nz9o1_500.jpg

Gość gość
ale czy nie uważacie że faceci nie tylko patrzą na wygląd ale to co kobieta ma w środku, jej charakter, ciepło. niejedna grubaska moze być bardziej atrakcyjna niż chudzielec. moze ci faceci gustują w takich kobietach. mojemu dziadkowi zawsze podobały się "zsiadłe" kobiety jak je nazywał. zawsze mówił ze jestem za chuda :) także o gustach się nie dyskutuje :)

Gość gość
Bo mili są tylko na pokaz.

Gość gość
i mało atrakcyjna wszystko będzie znosić, sprawdzone :p

Gość gość
Jakas kolejna durna teoria

Gość gość
Bo wtedy mogą sobie robić co chcą a gruba od nich i tak nie odejdzie bo zaraz sobie pomysli gdzie ja znajde drugiego takiego któremu sie spodobam

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Do autorki to ich zapytaj najlepiej

Gość gość on on on
bo brzydkiej chudej bez cycka i tyłka nikt nie chce, bo po co... dla ciebie moze to są grubaski, dla faceta - kobiece kształty, duży biust itp.

Gość gość
Bo grube są miłe i cieszą się z życia, nie muszą dziennie marzyć O chlebie i być nieszczęśliwa głodna zołza

Gość gość
Bo im sie podobają. Lepsza ładna i seksowna grubaska, niż szczupła, z brzydka cera i włosami, z zerowym seksapilem.

Gość gość
Może dlatego że spora część tych "grubasek" to bardzo sympatyczne i miłe kobiety, towarzyskie, wesołe i uwielbiające seks. Jest mnóstwo szczupłych, zgrabnych i ładnych kobiet, ale większość z nich jest wredna, wyniosła i seks traktują jak kartę przetargową. Poza tym grubaskami dziś nazywa się nawet kobiety o wadze normalnej lub z delikatnymi krągłościami.

Gość gość
No własnie ja spotykam wyuzdane grubaski zachowujące sie w publicznych miejscach małokulturalnie..moze faktycznie takie kobiety są bardziej bez zahamowań w seksie,znoszą wiecej niz te szczupłe atrakcyjne ,bardziej sie starają zrobić przyjemnosc swoim facetom i przez to stają sie idealnymi kandydatkami na partnerke

Gość gość
Moim skromnym zdaniem sa 2 typy grubasek, leniwe i takie ktorym brakuje motywacji. Ten pierwszy typ jest malo interesujacy bo w wiekszosci przypadkow sa to kobiety ktore akceptuja swoj wyglad i w wiekszosci przypadkow nie maja zamiaru nic z tym robic. Ten 2 typ natomiast jest bardziej interesujacy od chudych, wytapetowanych lalek ktore w wiekszosci przypadkow swoja aparycje posiadaja dzieki dobrym genom a nie w wyniku ciezkej pracy czy zdrowego trybu zycia. Jako trener personalny prowadzilem wiele tezszych kobiet i na pewno sa one bardziej "dostepne" niz te szczuple.

Gość gość
Grube dziewuchy często i gęsto dają d**y bo nic wiecej nie mają do zaoferowania,nie trzeba sie o nie starać tak jak o te ładne szczupłe a że wielu facetów jest leniwych i lubią seks to biorą co im wpadnie w łapy

Gość gość
A te szczuple oprocz doopy to co maja wiecej od tych grubasek do zaoferowania???

Gość gość
Pierwsze słyszę żeby miły facet chciał grubaskę. Każdy chciałby fajną szczupłą, zgrabną laskę z dużym biustem.

Gość gość
duze biusty sa przereklamowane i ciezko je utrzymac w dobrej formie

Gość gość
Nie ma chudych z dużym biustem. Biust to tłuszcz. Tłuszcz który rozkłada się rownomiernie u kobiet. Sczupłe albo mają sztuczne cyce albo dobre staniki :P